Een leuk kamp

Ik vond het kamp leuk omdat we zoveel vrijheid kregen. Er was wel echt veel nachttlawaai en daar werd weinig over gedaan. Daarom was ik doorheen het kamp best wel moe.

Tof

Tof

Het was een zeer leuk kamp

Het was een zeer leuke week vol avontuur en ervaringen.

Ik heb veel bijgeleerd.

Ik vond het handig dat we werden verdeeld in verschillende groepen, zo kon je meer vragen stellen en vond ik dat ik meer kon leren.

??

Ik vond het enorm leuk

Veel pret beleefd met al de achtbanen alleen jammer dat je niet kon eten of frisdrank drinken kn het park

Heel leuk kamp!

Het waren leuke activiteiten!

Leuke activiteiten!

Ik vond het leuk dat we veel rust en vrij kregen na de activiteiten die ook heel leuk waren!

Beste

Beste

heb ervan genoten

Mega vet

Kei leuke dingen gedaan! Blij dat ik dit kamp gekozen heb

Leuk

Zeker doen want je beleeft veel leuke dingen die heel uitzonderlijk zijn en maak nieuwe vrienden .

Nog niet gedaan

Neutraal

Toffe week.

Leuke activiteiten Leuke feel good crew

leuke activiteiten

leuke activiteiten met veel water

Leuk en fijn.

Leuk

Maar ik ga het morgen doen wel heel veel zin in

Actief

Leuk

Het was heel leuk en goed georganiseerd en leuke activiteiten

Veel water, veel vrienden en veel plezier

Ook al waren we met 5 jongens hebben we ons nog steeds goed geamuseerd. De activiteiten waren ook echt tof.

aanrader

chill