Ik vond het een heel leuk kamp. Ik heb leuke nieuwe vrienden gemaakt en ik zou volgend jaar graag weer mee willen. Ik ben ook mee gegaan met Canyoning en dat was ook heel gaaf. Jammer dat we de eerste 2 dagen de zee niet in mochten omdat de golven te hoog waren. Net als het sunset surfen ... het regende dus dat was ook erg jammer.

Tof kamp

Het was een heel tof kamp

Surfen !!

Ik wou altijd al surfen, ik kan het nog steeds niet perfect maar ik ben het nu aan het leren, en ik vind het superleuk.

Top!!

Een super toffe experience, zeker aan te raden!

Top ervaring

Toftof

Super foed en tof

Onvergetelijk kamp!!

Lol

Lol

tof

ik zou zeker terug komen. het was echt een leuk kamp

Supermooie plek

Heel tof om te surfen, leuke golven

San vincente 13+

GoeD

Ik vond het een goed product en werkte goed

leuk kamp

leuk kamp

MOSHPIT

Ik vond het super tof t

erg goed

Geen problemen

leuk

het surfen was erg leuk en gezellig

Leuk kamp

Het was leuk.

Cool

Cool

Te lang aanschuiven

Te lang gewacht in rijen