Leuk maar chaotisch kamp

Ik vond het kamp een leuke ervaring. De surf lessen waren top en ook de surfcoaches. Ook het eten was lekker en er was telkens genoeg voor iedereen. Er waren wel wat zaken die wat minder waren : heel soms regende het binnen in de tent dit hebben we dan wel uiteindelijk kunnen oplossen, maar het grootste probleem was de organisatie. Monitoren wisten soms zelf niet wat er moest gebeuren en waar we moeten zijn, ook de eerste dag was een ramp want niemand wist wat er moest gebeuren.

Toffff!

Heel leuk kamp met toffe surflessen en activiteiten!

surfen was te gek

ik heb goede golven gepakt en de coachen waren super

super leuk

de coachen waren super leuk

Leuk!

Super leuk kamp, monitoren waren leuk, surfcoaches waren ook super leuk!

Tof

Leuke activiteiten die een beetje onduidelijk en chaotisch waren.

Leuke ervaring

Heel leuk kamp

San Vicente

Leuke plek mooie zee

De max

Een echte belevenis die ik niet snel vergeet!

Aanrader

De week ging supper snel voorbij omdat het zo leuk was

Beoordeling surfmateriaal

Ik vond de surfplanken leuk en niet te zwaar, wel schuurden ze heel veel en daarom had ik liever een volledig wetsuit ipv die met korte mouwen, maar ik had wel een hele fijne ervaring!

Materiaal/ activiteiten

Goed materiaal en leuke activiteiten

Super leuk

Ik denk wel dat 16+ leuker moet zijn.

superleuk kamp, leuke activiteiten en top locatie

Ik vond het een heel leuk kamp meg heel leuke activiteiten, toffe crew, leuke locatie. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad.

super

ik vond het echt heel leuk

Leuk

Rotsspringen

Ik vond het een heel toffe ervaring om mee te maken.

Spannend

Leuke avontuurlijke activiteit wel spannend maar dat maakt het leuk!

Geweldig kamp!

Avontuurlijk kamp met nieuwe vrienden en altijd een toffe sfeer!

Super tof

Toffe groep, toffe activiteiten en toffe kamping

Aan te raden

Aan te raden

coole ervaring

cool!!

Leuk

Leuk kamp

Ervaring

Vond het leuk om van de ritsten te springen.