Plezant

Wil ik niet doen

Was heel leuk

Heel tof en leuk

Ik heb Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe ervaringen opgedaan

Veel geleerd

?

Goed leren surfen

Ik kan beter surfen dan vroeger, het was een leuke ervaring, surfcoaches waren enthousiast om les te geven

S

H

Leuk

Het was heel leuk met alle activiteiten en de leuke crew mates wat ook leuk was waren de vrije momentenen

Kij tof

Weet ook ni wa ik hier moet schrijven

Ruim voldoende

Ruim voldoende

Ik heb veel bijgeleerd.

Als eerste keer surfen vind ik dat het heel goed ging. Het enige ambetante was de surfplanken aandoen.

Geweldige ervaring ik zou het zo overdoen

Alles was gewoon leuk en goed geregeld

Goeie ervaring overal.

De monitors waren mega lief en altijd hulp zaan., het eten was ook super lekker en gevarieerd.

Leuk

Ik vond het een mooie ervaring met veel gevarieerde activiteiten

ik vond het kamp echt heel leuk, maar ik had wat meer activiteiten verwacht

ik vond het kamp echt heel leuk, maar ik had wat meer activiteiten verwacht. Elke dag 2 uur een activiteit en sommige dan langer en sommige korter. Ook heb ik de hele week mijn kluisje niet gehad omdat dat kapot was en meerdere mensen hadden dit.

Lange rijen maar wel leuk

Het was erg leuk maar zoals ik al zei het zijn te lange rijen.

Nat

Heel erg druk, maar leuk.

heel leuk

ik vond dit het leukste kamp die ik heb gehad want er waren hele leuke activiteiten en je kreeg ook genoeg vrije tijd

Top ervaring

Goed georganiseerde vakantie voor kinderen die graag van activiteiten houden

Aardig

Hele aardige mensen