Top vakantie

Wij hadden een top vakantie! Surflessen en kinderanimatie waren zeer goed.

Super vakantie voor het hele gezin!

De accommodatie en de begeleiding waren echt boven verwachting, complimenten voor de gehele crew! Leuke animatie voor de kids en goede materialen (surfboards, wetsuits in alle maten). Iedereen was enorm kindvriendelijk en betrokken en er hing een relaxte sfeer. Veel dank voor de leuke en gezellige vakantie!!

Aanrader voor families met kinderen vanaf 8jaar

Het concept op zich is heel leuk. Onze kinderen waren net iets te klein om volop te genieten hiervan. Lukt me top reis om te doen met kinderen vanaf 8 jaar die al wat zelfstandiger zijn en ook kunnen deelnemen aan de surflessen

Sfeervol leren surfen.

Ontzorgd leren surfen met het hele gezin in een sfeervol kader. Actieve gezinsvakantie met mogelijkheid tot leuke me-time momentjes.

Geweldige ervaring voor ons en de kinderen

Wij hebben een fantastische week gehad met Flowtrack in Biscarosse. Goed ontvangst terwijl we pas laat aankwamen. Alles duidelijk en de tent was top. We hebben het avondeten uiteindelijk toch nog bijgeboekt omdat het echt goed geregeld was. Geen spijt van. De connectie met de crew en andere vakantiegangers was top. Echt een aanrader dit. Volgend jaar weer.

Geweldige familie Surf-ervaring.

Mooi en gezellig kamp. Leuke activiteiten voor de kinderen. Leuke en professionele surfinstructeur, goede lessen. Top.

X

We hebben een heel fijne week gehad. Het eten was top geregeld, de sfeer was goed. Maar we kwamen om te leren surfen. We hadden 3 lessen per persoon geboekt. De logistiek rondom de lessen was slecht geregeld. De lessen begonnen te laat. De surfleraar ging lunchen of zelf surfen. Steeds een andere leraar. De aandacht voor surfen was matig.

Het was top!

Zowel wij als ouders en ook de kinderen hebben een heel fijne vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Thx Flowtrack!

Gezellig!

Heel leuk!

Flowtrack family surfkamp is pure fun in een warme, gezellige sfeer!

Wij hadden een heerlijke gezinsvakantie en komen zeker terug! We voelden ons thuis omwille van de ontspannen en open sfeer in het camp. De monitoren zijn spontane, vriendelijke en warme mensen. Surfen is voor ons hele gezin een nieuwe hobby. De camping voelde bij aankomst overrompelend maar het flowtrackcamp is een fijne, toffe en rustige plek. De activiteiten zorgen voor een leuke afwisseling en zijn goed gekozen.

Leuke reis

leuke reis

Tof surfkamp

Fijne ervaring om deel uit te maken van een kamp met lekker eten, spelletjes voor de kindjes en een gezellige bar. Crew was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Enig minpuntje was dat het eten niet direct geschikt was voor de kindjes en ook dat de kinderanimatie alleen in de namiddag was en niet zo duidelijk in elkaar zat. Maar wij en onze 3 kids hebben ons wel goed geamuseerd.

Fijne lessen en goede instructeurs

De instructeurs zorgen voor een leuke sfeer tijdens de lessen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Heel leuke ervaring

Deze ervaring was echt top! We hebben verschillende watersporten kunnen uittesten.

Middag met veel sportieve variatie

Geweldige activiteit. Maar misschien meer aangepaste spellen/activiteiten naargelang leeftijd van de kinderen.

Heel fijne vakantie voor heel de familie

Missie ‘feelgood’ geslaagd.

Wij hebben genoten van goed georganiseerde activiteiten in een gezellige omgeving, lekker eten dat toegankelijk was voor de kinderen en een toffe groepssfeer. Het kamp was mooi en sfeervol opgebouwd en de crew vriendelijk en enthousiast!

Watersport en gezelligheid!

Nog van dat, graag! Voor herhaling vatbaar dus, dat staat vast!

Superfijne alles-in-één gezinsvakantie

Strand, bergen, sport, avontuur, ontspanning, animatie, voor elk wat wils. We hebben ontzettend genoten van deze flowtrack camping experience en kijken al uit naar een volgende flowtrack trip.

Super leuke vakantieweek

Zee, zon. Sport en natuur. Veel waterpret. Leuke mensen.

Concept is top, crew was geweldig. Logistieke ondersteuning heeft nog wat werkpunten

Er was te weinig materiaal aanwezig om iedereen van onze groep te laten deelnemen en genieten van een deel van deze activiteit.

Leuke kennismaking voor het hele gezin

We hadden een erg leuke tijd. Variatie genoeg en leuke sfeer.

Nattigheid

Mooi op maat van de kids

Topvakantie! Heerlijk genoten met 3 tieners.

Een vakantie met 3 tieners is een uitdaging, maar flowtrack was de oplossing! Een week met voldoende activiteiten en de juiste sfeer. In het begin was het even schrikken dat je op een grote camping aankomt, maar zodra je in het flowtrackgedeelte komt, zit je in een mooie & rustige setting. Alle crewleden v/ flowtrack hebben bij gedragen tot een onvergetelijke vakantie! Zowel de crewverantwoordelijke Antoine, de animatoren Jet en Nick en de kookploeg Lisa, Joke en Anke! Superbedankt!!