Een prima team van mensen die een mooi concept laten slagen

Het kampteam slaagt erin om een relaxte sfeer neer te zetten en zijn allemaal even enthousiast en betrokken. Altijd tijd voor een praatje ook met de kinderen. Er staat een programma waar je aan deel kan nemen maar wat zeker niet verplicht is. De sunset surf is een echte aanrader!!! Let wel goed op met de lesroosters/lesgroepen voor de surflessen. Die veranderen in het begin nog weleens en das onhandig als je op het verkeerde moment op de lesplek op het strand aankomt.

Surfing

Een topleerkracht die veel helpt waar nodig en uitlegd

Flow camp bisc family

Gewoon wegdromen op het strand of surfend op goede golven. Genieten met andere ouders van lekker eten en leuke babbels. Kinderen die zich top amuseren. Gewoonweg zalige week gehad op een toplocatie!

Perfect voor mijn gezin

Wij zijn echt naar Biscarrosse getrokken om samen met het gezin te leren surfen. De kindjes vonden het geweldig en de begeleiders van Flowtrack waren heel kindvriendelijk. Staat volgend jaar zeker weer op de planning!

Stuk voor stuk de max!

Zowel de Nederlandstalige crew als de activiteiten zelf waren de max! Kinderen die leren skimboarden, windsurfen, suppen met zonsondergang, rivertrekking, etc... Superleuk, supergoed begeleid. Aanrader!