Super fijne pannen!

Alles wat je van een gietijzeren pan mag verwachten

Niets anders dan lof!

Eieren vliegen door de pan

Mijn wederhelft laat water nog aanbranden, met deze pan is dat dus verleden tijd.

Dikke 10

Zeer goede kwaliteit pan. Ben er super blij mee

Top pan

Deze koekenpan is top in alles. Kwaliteit, gezond en het eten is er 10x lekkerder in dan in 'gewone pannen'. Even beetje extra zorg geven in het begin maar dat zijn ze waard.

Braadbaas is top!

Ultieme zen-pan!

Klein pannetje gekocht om uit te proberen of bakken in gietijzer iets was voor ons (hij wil immers niet in de vaatwasser). En wat zijn we hier blij mee! Bijzonder is dat met deze pan ook een flinke portie bak-talent bezorgd, óf alles wordt gewoon lekkerder in deze pan! Pluspunt is dat deze pan je dwingt om soms wat meer zen te bakken omdat hij langzamer warm moet worden en dat je niet in paniek moet raken als je stukkie kip of koe vastzit aan de bodem. Rustig wachten en alles komt goed! Top!

Goeie pan met wat min puntjes

Ik ben niet zo erg tevreden over deze koekenpan. Maar het eten bakt niet aan en de pan is makkelijk schoon te maken met warm water en afwas borstel. Vooral prettig dat er geen chemische laag op zit die los kan laten. Wat mij verbaasd is dat het handvat van zilver kleurig naar licht goudbruin is verkleurd na inbranden van de pan in de oven.. zonde van het uiterlijk. Ook geeft de pan best wel zwart af als ik hem na het afwassen opnieuw in vet met wat olie en keukenpapier.

Erg goede pan

Bakt top

Wel goed inbranden. Check hiervoor you tube. Hier wordt alles uitgelegd.

Super fijne pannen!

Ik ben inmiddels meer dan een jaar fan van deze pannen! looks zijn goed en niet te zwaar zodat mijn vrouw ze ook kan gebruiken. Inmiddels vrienden en familie ook al aangestoken :) @Skottsberg; komt er nog een grotere versie? :)

Goede pan kleine fout

Hele toffe pan is relatief zwaar voor een pan maar voor een gietijzeren valt het toch wel mee Pan had na eerste keer seasonen een losse hendel gekregen mailtje gestuurd en super netjes opgelost. Dik tevreden!

Mooie pan

Deze pan is niet zo zwaar al andere cast iron pannen

Gezien de grote toch makkelijk te tillen

Lekker pannetje! Niet te zwaar, ligt lekker in de hand. Schoonmaken is ook een eitje! afwasborstel bijna niet nodig.

Zeer goede pan

Fijn in het gebruik, omdat je er gewoon met vork en mes in kunt werken. Pan goed warm laten worden voor het gebruik.

Fijne pan

Mooie pan die ondanks dat hij van gietijzer is boven verwachting licht is en daarmee lekker makkelijk in gebruik is. Kwalitatief zit het ook prima in elkaar kortom een pan om jaren plezier van te hebben.

Top pan.

Erg blij mee!

Sieraad voor je keuken

Prachtige stevig aanvoelende pas. Kan ook in de oven. Even wennen na jarenlang de pvas pannetjes gebruikt te hebben. Werkt heerlijk.

Fine pan!

Heel tevreden met mijn koekenpan Zelf had ik deze pan al In het begin was het even wennen, maar de instructies goed opgevolgd en hij bakt perfect Nu heb ik hem kado gedaan aan mijn zoon die op zichzelf gaat wonen

Makkelijk bakken

Stevige pan, snel heet, maar ff wennen als je een aluminium koekenpan gewend bent

Super pan

Degelijke pan, goede kwaliteit, duurzaam want gaat lang mee.

Wel gietijzer, niet loeizwaar.

Top pan! Mijn vrouw houdt niet van zware pannen. Ik wel! Dit is de ideale oplossing! en degelijk gebouwd. Aanrader.

Goed product

Erg blij mee

Snel warm

Nog veel ervaring op te doen met deze pan.