Robuuste degelijke wok pan.

Erg mooie robuuste pan om te zien. Ik heb er meteen heerlijke nasi goreng in gemaakt, erg blij ermee! Met liefde en onderhoudt zal hij héél lang een mooie plek in onze keuken behouden!

Een pan met toekomst

Deze zeer degelijke pan gaat vast jaren mee. Na het inbranden direct gebruikt. In deze pan kan je lekker veel klaarmaken zonder dat het over de rand kiepert. Na de eerste baksessie heeft een huisgenoot de pan met flink veel afwasmiddel schoongemaakt met als gevolg; roest. Geen probleem, even met azijn schoongemaakt en opnieuw ingebrand in de oven.

Toppannen

Na aanschaf van de Skottsberg koekenpan ook meteen de Skottsberg wok besteld. Voor mij de beste pannen die er zijn. Heel tevreden mee.

Super pan

Heel erg blij met deze aankoop en de goede service!

Prachtig product dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet

Prachtig iron Cask wokpan die volledig aan mijn verwachtingen voldoet.

Wat een beuker!!

Het is net een bodemloze put! Raakt niet vol😍 Deze is wel aan het gewicht maar door het extra handvat aan de voorkant is het allemaal prima te doen!

Wokpan voor het leven

Je merkt dat het gietijzer van degelijke kwaliteit is. Voor de zekerheid heb ik gelijk een extra laag ingebrand, puur voor het behoud van mijn wokpan.

Dikke 10

Zeer mooie en kwaliteit pan. Suoer blij mee

wat een ding!

Je kan gewoon echt wokken op inductie met deze pan, je behaalt de hoge temperaturen!

Fijne wok

Wat een fantastisch pan, het eten is er zalig in! De wok is wat zwaar met afwassen maar wel te doen. prachtige kwaliteit. Even beetje extra zorg geven in het begin maar dat zijn ze waard.

Fuiyohh

Mooi afgewerkt inclusief een goede beschrijving voor eerste gebruik en do's en dont's.

Top pan

Geef 't 'n kans

Te weinig om goed te oordelen

Goed product

Erg blij mee

Mooi en licht

Mooie wokpan. Ik had verwacht dat hij zwaarder zou zijn, omdat het toch van gietijzer is maar dit was niet het geval. Super fijn, want met een lichtere pan kun je natuurlijk beter wokken!

Mooi licht van gewicht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig ding

Wokt perfect, verspreiding van de warmte is goed!