Super pannen

Wat een geweldige ervaring! De pannenset van Demeyere is echt een topaankoop. De kwaliteit van de pannen is uitstekend en ze maken koken zoveel leuker en makkelijker. De gratis pincet die erbij kwam is een leuke en handige extra, en het feit dat ik ook nog bazenpunten heb verdiend, maakt de aankoop alleen maar beter. Het bestelproces was soepel en de communicatie van jullie kant is perfect. Jullie humoristische manier van communiceren gaf echt een glimlach tijdens het wachten

Nog niet gebruikt

Gekocht voor de nieuwe keuken met inductie kookplaat die nog moet komen. Daarna staan de nieuwe pannen te shinen

Prijs kwaliteit verhouding is top

Demeyere

Topkwaliteit

Prachtig

Lage brede pannen. Niet te zwaar. Mooie glazen deksels. Kookt snel en mooi op inductie.

Hoge kwaliteit

De pannen hebben een strakke vormgeving. Handig met een maataanduiding aan de binnenkant van de pan. Mooie zware pannen en ook handig in gebruik omdat je vanwege de glazen deksel hetgeen dat je kookt goed in de gaten kunt houden.

Mooi assortiment

Fijne pannen, je voelt dat het kwaliteit is. Had voor mij nog wat robuuster mogen voelen, maar het is ook geen 5-laags set.

Superpannen

Mooie en kwalitatief goede pannen

Inductiepannen

Erg goede pannen.

Fantastische pannenset

De eerste keer dat ik ze gebruikte kookte meteen de inhoud over, omdat ze sneller werken op inductie dan mijn oude pannen