Prima prijs kwaliteit verhouding

Werk zoals verwacht. Accu is erg fijn. Het verschil met de duurdere merken lijkt vooral te zitten in de stevigheid van het plastic. Maar voor normaal gebruik (geen offroad gebeuren) is dit helemaal prima.

Das Produkt (Kühlbox, Akku und Solarpanel) erfüllen verlässlich meine Erwartungen- top!

Nach der Bestellung und Bezahlung verlief der Versand reibungslos und zügig nach Deutschland! Keine Beanstandungenu d Fragen, daher auch kein persönlicher Kontakt notwendig

Een geweldig product.

Goede info en snelle levering.

TOP

De accu is net iets meer dan 24u mee gegaan op 3°c & dat in 38°c warmte, hij heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen!

Duidelijke website en mooie producten tegen redelijke prijzen, kan de redelijkheid gelukkig niet geheel goed plaatsen omdat de producten die ik van Hyckes heb het goed doen. Ik heb de klantenservice nog niet nodig gehad waaruit altijd blijkt of de prijs goed genoeg is om de juiste klantenservice te bieden. De producten die ik heb zijn goed en komen overeen met de omschrijvingen en verwachtingen.

Handige accu voor koeling op plekken zonder stroom

De accu pakt het koelen moeiteloos over van het stroomnet

More freedom

The battery powerpack make the use of the HyCooler Pro much more flexible for me and therefore increasing my freedom.

Top batterij

Snelle levering.

Super snelle levering

Netjes verpakt

Nu compleet zelfvoorzienend op vakantie

Snelle levering. Vorig jaar konden we het net niet redden met de accu in de koelkast. Nu een zonnepaneel en een extra accu dan moet het lukken om zelfvoorzienend de vakantie door te komen. Voor de zekerheid nog een laadkabel voor op lichtnet maar ik ga er vanuit dat ik deze weinig zal gebruiken.

Garten ohne Strom

War am Anfang nicht vom Akku überzeugt, daher nur 3-5 Stunden hielt. Danke dem nettem Support sind wir auf dem Fehler gekommen, dass ich eine Falsche Einstellung am Absorber hatte. Der Akku hält jetzt due ganze Nacht durch. Super

Werkt makkelijk

jammer dat er geen oplader bij zit.

Hervorragend

Sind sehr zufrieden mit der Leistung des Akkus

Super rapide et efficace

Nous avons utilisé ce produit avec notre glacière HYCKES, l'installation est facile, rapide. Tout fonctionne très bien avec la charge sur prise normale et sur prise allume cigare. Je suis ravie contente de mon achat.

Top ding loopt alleen wel snel leeg

Allerlei vragen gesteld over dit systeem en prima advies terug gehad bedankt Hyckes

De accu is fantastisch, de koelkast kan de hele dag op accustroom werken.

Uitstekend bedrijf, erg behulpzaam, goed contact, snelle reactie, een aanrader.

Heel gemakkelijk als je een tijdje zonder vaste stroom zit

Betrouwbaar bedrijf

Zelfde als de cooler zelf. Voor off grid op vakantie perfect.

Zoals hierboven beschreven alles top!

Super geregeld

Handig product

Snel thuis geleverd

Handige accu voor nog meer gemak!

Vooral het 24u op accu kunnen laten draaien van koel en vriesgedeelte heeft me voor deze aankoop doen kiezen! Thuis direct een test gedaan, helemaal tot tevredenheid!

Doet wat het moet doen

Werkt goed en doet wat het moet doen.

Handige optie, snoerloos koelen.

Samen geleverd met de koelbox, prijsvoordeel.

Afpraak is afspraak!

Duidelijke website met duidelijke beschrijving, producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Mooie combi deals en vlotte verzending. Zonde tussenhandel dus eerlijke prijs.

Fantastisch produkt en klantenservice

Binnen een dag een nieuwe powerpack toegestuurd gekregen nadat bleek dat degene die ik ontvangen had stuk was. Zeer vriendelijk werd ik te woord gestaan in begrijpelijke taal