Preis Leistung ok

Wenn mir noch jemand erklärt wie der Kühlschrank ohne Frostfach eingestellt werden soll wäre das sehr gut. Es gibt für das Frostfach bis - 12Grad. Ich möchte aber gerne +5Grad und nicht tief frieren. Also den ganzen Kühlschrank ohne Frostfach nutzen so wie in der Beschreibung, Vielen Dank Mit freundlichen Grüßen

Mooi, werkt goed, maar met aandachtspunten

De HyFridge 65 vind ik een goed werkende, goed geprijsde en bruikbare koelkast. Tegelijkertijd zijn er een paar aandachtspunten waardoor ik geen hogere beoordeling geef. De indeling van de koelkast is wat onhandig, er mist een rekje halverwege en er kunnen geen grote flessen in. Wanneer de koelkast alleen voor koelen gebruikt wordt gaat de koelkast zuinig om met stroom, maar wanneer de diepvries koud gezet wordt (-12 of kouder) schiet het stroomverbruik flink omhoog. De koelkast is erg stil en heeft een nachtstand, dat is erg prettig. De app is handig en logisch in gebruik, de bediening op de koelkast zelf vraagt wat meer gewenning. Over de levensduur kan ik nog niks schrijven. De ondersteuning vanuit Hyckes is wel super, er wordt vlot en adequaat op vragen gereageerd. Onderaan de streep een goede koelkast voor het geld.

Swift delivery and product better than expected

The product build feels solid and well executed. Curious to see how the fridge does over time.

Super snelle levering

In de avond besteld en volgende ochtend geleverd Een jaar extra garantie is ook mooie aanbieding Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima apparaat op tijd geleverd via PostNL

Ik gebruik deze op zonnepanelen en een accu. Koelt prima en wordt koud genoeg om ijsjes in te vriezen.

Betaalbare, serieus koude compressorkoelkast

Voor onze camper is dit een betaalbare en goede oplossing gebleken. De koelkast op 12v, in combinatie met zonnepanelen op het dak zorgt dat we volledig onafhankelijk zijn van walstroom. Een stuk zuiniger dan absorptie en de batterijbesparing en de nacht stand zijn erg handig. Zelfs de vriezer functioneert goed, en zorgt er voor dat we altijd vers brood hebben. Dit is ruim boven verwachting voor een 12v koelkast. Enige kritiek puntjes die ik vooraf niet had gerealiseerd: - De koelkast deur opent zo dat hij iets naast de zijkant van de koelkast komt. (Koelkast wordt dus iets breder bij openen) Hierdoor kan hij niet goed worden ingebouwd naast een wand die dieper is dan de koelkast. Voor veel mensen zal dit geen probleem zijn, maar dit was voor ons wel lastig met inbouwen. - De koelkast kan echt alleen op 12 of 24 volt aangesloten worden. Er is geen 220 aansluiting, waardoor de koeling altijd via de accu loopt. Voor ons geen enkel probleem vanwege accu's in combinatie met zonnepanelen en een extra acculader voor het geval er niet genoeg zon is.

Mooi apparaat

Vlotte levering Had gelukkig inbouw frame mee besteld Goede pasvorm Heb de koelkast half uurtje aangehad. Koelt heel goed. Uitneembaar diepvries gedeelte Geweldig

juist formaat van koelkast voor nieuwe zelfbouw camper bj 2023

snelle levering na bestelling en betaling , ben zeer tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Prima koelkast voor z'n prijs. Maar de compressor is niet zo stil als ik hoopte: maakt toch een wat brommend geluid. Lijkt me overigens dat je er prima bij kunt slapen, daar niet van. De montage verliep prima (kwam op de plek van een andere koelkast, dus ik had geen frame nodig) en het omdraaien van de draairichting van de deur was een peuleschil. Komt met een voorgemonteerde draad van ca. 2 meter en een ingebouwde zekering. Heel fijn, stond niet expliciet op de site vermeld!

Super service ben er zeer blij mee

Super service dag van te voren besteld de volgende dag bezorgd super

Zeer mooie koelkast en heel zuinig in gebruik.

Ingebouwd in een bu****per werkt prima en zeer stil. Er moet wel rekening gehouden worden dat de deur op schanierzijde 1,5 cm naar buiten draait.

Leuke 12V koelkast voor prima budget

Goed en snel contact met de klantenservice. Na een kleine modificatie van de deur werkt e.e.a. goed. Eenvoudige installatie, koelt goed. Geluid compressor valt reuze mee en kan indien gewenst 's nachts in nachtmodus worden gezet. Optie voor batterij/accu beveiligingsmodus is off grid ook een prettige gedachte en handige functie. Goed budget alternatief voor bijvoorbeeld vervanging van oudere koelkast in camper. Zeker de prijs/ kwaliteitverhouding t.o.v. de bekende grote 'kampeer merken'.

Schnelle Lieferung, Gerät ist Top

Lieferung war schnell und unkompliziert mit Hermes. Der Kühlschrank bietet genug Platz und ist sehr leise. Kaum hörbar.

Prima koelkast met een klein minpuntje

Goed product, koelt goed zonder al teveel herrie en verbruikt daarbij weinig stroom. Slim uitneembaar vriesvakje. Er is een app bij waarmee je een en ander kan instellen. Niet alles helaas. Bijvoorbeeld de slim bedachte nachtstand inschakelen met de app kan dan weer niet. Maar misschien komt dat nog? Hyckes is goed benaderbaar via email en dat is zeer prijzenswaardig. Minpuntje: wanneer de koelkast uit staat blijft het lampje aangaan wanneer de deur open gaat. Dit is niet handig want bij langer uitschakelen is het aan te raden de deur op een kier te zetten om schimmelvorming tegen te gaan.

Every Time

Fast Delivery, Freezer works good and Looks perfect

Zal uitstekend passen in de camper!

Na een paar problemen met sluiting van de koelkast, hebben we de oplossing gevonden. Onderdelen snel gekregen en goed contact via Whatsappje. Zelf speling op de deur aangepast omdat ik handig ben. Goede aankoop. Bedankt 🙏

Redelijk

++ design, uitstraling, energieverbruik — kwaliteit, voldoen aan verwachting, geluidsniveau, functionaliteit app Voor mijn tweede zelfbouwcamper voor de Hyckes 90 gegaan, primair voor het design en afmetingen. De krachtige compressor resulteert in goede prestaties, maar een hoger geluidsniveau dan verwacht en wenselijk. Ook in night mode. De app is leuk, maar weinig functioneel daar er niet echt meer mee te doen is dan met de knoppen op het apparaat zelf. En de meest cruciale mogelijkheid ontbreekt juist: night mode is niet in te schakelen via app. Night mode springt na ongeveer 6-8 uur automatisch uit, een langere interval had fijner geweest, al een paar keer wakker geworden van het toestel dat ‘s ochtends vroeger opstart dan ik. Kwaliteit van gebruikte materialen is niet hoogstaand. Afdekkapje van montageschroef brak direct bij het eerste contact. Deurslot sloot aanvankelijk niet af, deur viel zo open. Zelf moeten oplossen door een busje onder het deurscharnier te plaatsen om de overbodige speling op te vangen. Een los stekkertje aan de achterzijde van de koelkast leek te zijn opgelost met een dikke dot kit na een QC bij fabrikant… en zat alsnog los. Vriestemperatuur is niet los in te stellen wat niet vermeldt wordt in de advertenties maar wat ik wel verwacht had gezien vernoeming op het display. Achteraf ergens logisch, toch jammer en niet transparant genoeg vanuit fabrikant. In mijn eerste camper ben ik gegaan voor de Indel cruise 85, deze is een stuk duurder maar ook echt een stuk beter. Buiten het design om had ik achteraf liever weer voor deze koelkast gegaan, prijs/kwaliteit simpelweg beter. Op zich mooi product, maar voor de prijs van €479 toch enigszins teleurgesteld. Aan de slag, Hyckes!

Vlotte levering

We zijn heel blij met deze koelkast. Alles voldoet aan de verwachtingen ! Bedankt aan Hyckes!

Koel, stil, laag verbruik.

Lekker fris, ttz met de huidige temperaturen als het warmer wordt gaan we het ervaren. Ook weinig of geen last van het geluid 's nachts. En het verbruik blijkt ook zeer goed mee te vallen.

Perfect prijs/kwaliteit

Ijskast werkt prima en doet het zoals nodig is. Zeer tevreden over de ruimte in de ijskast en goede groentenlade. Hebben deze besteld met montageframe en is perfect om de ijskast goed vast te maken. De levering verliep prima en zonder problemen. Prima gedaan van de fabrikant een dikke 10

Niet om naar huis toe te schrijven

5 dagen te laat bezorgd

Incroyable

Bonjour j'ai reçu ma commande en 4-5 jours je trouve ça très bien étant domiciliée en France la durée des livraisons de colis de l'étranger peu parfois être long mais la à ma grande surprise cela est plus rapide qu'une commande réalisée en France. Un grand merci à hyckes. Je n'est pas encore monté mon installation mais le produit à l'air d'être de très bonne qualité. Je recommande !

Handig kleine frigo voor in camper

Super vlot koop process. Duidelijke informatie op de website over het product. Vlotte levering. + Handige bluetooth app om de frigo in te stellen en te monitoren + Compact + stilte modus voor 's nachts + goede prijs - De ventilator is wat rumoerig - De manual had wat meer info of duidelijkere installatie afbeeldingen kunnen bevatten. - De extra inbouwlijst vind ik wat duur en was ook niet duidelijk welke impact dit heeft op de inbouw grote, weinig info en afbeeldingen van te vinden. Blij met mijn aankoop

Prima koelkast

Jammer dat je in de app niet kan zien wanneer de koelkast aanstaat.

Mooie koelkast voor weinig

Gisteren deze koelkast ingebouwd in mijn noorse boot, eerste indruk is prima, word goed koud en maakt weinig geluid