Deze keer gekozen voor het frame voor genoeg ventilatie rondom de koelkast.

Stevig inbouwframe

Wordt goedverpakt geleverd. Levering via DPD is echter traag (5 dagen), beter doen via DHL en dan gelijk met koelkast! Frame breedte bij mij op plaatsen moeten aanpassen ivm naastgelegen laden. In handleiding niet direct duidelijk aangegeven welke schroeven moeten worden gebruikt voor inbouwframe.

Zag er goed uit

Paste niet in onze camper. Retour ging perfect. Terugbetaling idem.

niete gebruikt was niet nodig

niet nodig gehad

Had last van een wandje. Moest de linkse staander iets smaller maken. Geen probleem met de decoupeerzaag zo geregeld

Geinstalleerd in nieuwe zelfbouw camper . Koelkast zit goed vast met dit frame .

snelle levering na bestelling en betaling