Super handig met 2 componenten die afzonderlijk zijn tebedienen

Mooi groot formaat,, ideaal dat je 2e deel kan koelen of vriezen,, Heel blij mee,,

Ruime koelbox

Ruim en dankzij de 2 compartimenten zeer praktisch.

Koelt en vriest beter als verwacht 😀 gebruiksvriendelijk ook de app.

Online besteld en snel geleverd. Was goed verpakt . Extra jaar garantie omdat ik direkt via hyckes zelf besteld heb .

Gewoon de beste frigo dat er is!

Wij kamperen al ruim 20 jaar en hebben nog nooit zo een goede frigo gehad! De combo met de batterij is wel nodig als je doorreist. Wij kamperen ook soms waar we geen elektriciteit hebben en daarvoor gaan we ons het zonnepaneel nog aanschaffen. In onze vriendenkring de frigo laten zien en er zijn al 3 vrienden die ook een bestelde dus kortom: een AANRADER!

zeer tevreden

zeer tevreden over deze cooler. hij koelt verrassend snel en is aangenaam stil. prijs kwaliteit is hij top. een tijdje geleden hebben we de airco ook gekocht waarvan we tevens zeer tevreden zijn. ook zeer snelle levering.

Super goede koelbox en goed bedrijf.

Ipv het huren van een koelkast hebben wij toch de keuze gemaakt om een koelbox aan te schaffen. Na veel wikken en wegen gekozen voor de hyckes 75 liter. Als hij er een slagje groter komt willen wij hem graag voor jullie testen. Beide zones kun je apart van elkaar stellen. Zowel via de box zelf als via je telefoon. Wij hebben gekozen om hier een accu bij te bestellen, omdat het stroom er af en toe wel eens af kan vallen op de camping in Spanje. Hierom stoppen we de belangrijke vleeswaren in 1 van de compartimenten van deze koelbox en niet in de koelkast in de caravan. Enige nadeel is dat er net geen 2 liter flessen in passen. Dat is wel de standaard hier in de supermarkt in spanje. Al met al zeker een aanrader. Ook dit bedrijf. Heb je vragen reageren ze super snel. En ze versturen ook super snel, waardoor we alles op tijd in huis hadden.

👍

Goede ervaring Bereikbaar

Doet perfect waar hij voor gemaakt is. (En voor een zeer goede prijs)

Werd zeer vlug geleverd.

Helaas te groot

Hij was voor ons helaas te groot, maar na een belletje konden we goede afspraken maken om hem retour te sturen en een kleiner maatje te bestellen. Dit omdat de eerste verzending opgesplitst was en dit dus online niet helemaal goed ging. We hebben hem nu een week op proef gezet in de woonkamer en zijn er erg blij mee. Koelt goed en is een stuk stiller dan ons vorige model. Ook blij dat ik de accu mee besteld heb voor onderweg, want dan hoeft hij niet steeds op de auto accu te draaien wat wel gewoon kan.

Top, boven mijn verwachtingen. Spijtig, ik heb de promotie niet gezien om de batterij te kunnen kopen met-20%. Is het nog mogelijk?

Werkt goed

Aanduiding van de temperatuur schommelt wel een beetje maar hij koelt verder prima.

Effective service

Excellent service, fast delivery

Fijn apparaat, koelt snel!

Vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. Ook snel teruggebeld toen ze even niet bereikbaar waren. Zal jullie zeker bij andere mensen promoten!

Goed formaat voor familie van 5

Koelt prima maar vriezen matig

Koelt snel , stevige en mooie bouwkwaliteit, goede prijs en zeer snel geleverd,TOP!