Zeer goede services

Deze had ik eerder moeten hebben.

Mooie ruime koelbox/kast, we hebben gekozen voor de dual uitvoering omdat deze twee afzonderlijk regelbare koelvakken heeft. 1 vak op vriezen 1 vak op koelen gewoon top. verder gekozen voor een Powerpack met als gevolg na een overnachting alles nog koud en beter nog wat bevroren moest zijn was dat ook. Ondanks de ruime buiten afmeting is het goed te plaatsen achter in de auto. Wat het geluid betreft dit is niet meer dan een normale huis tuin en keuken koelkast.

Vlekkeloos

Super koelbox

Compact, gebruiksvriendelijk, degelijk.

Goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Snelle levering.

Goed product zoals beschreven

Goed product. Netjes en werkt zoals verwacht. Contact met Hyckes verloopt soepel en zeer snel.

Mooi product

Levering was goed en snel. De dual zone is erg prettig. De koelkast is ook erg snel koud.

Heel gebruiksvriendelijk hycooler

Zeer correcte levering. Product is goed verpakt.

Fijn product en snelle levering

De website geeft erg veel informatie wat erg prettig is. Duidelijk en overzichtelijk. Het product is snel vorzonden. Helaas liet de bezorgdienst wel steken vallen maar daar kan Hyckes weinig aan doen.

Goed ontwerp,makkelijk te bedienen.

Vlotte levering en duidelijke mailwisseling.

super service

super service en producten

Wat een geweldig goed apparaat!

De ervaring met Hykes was super. Heldere communicatie, duidelijk en overzichtelijk. Top! De cooler de dag na ontvangst in gebruik genomen. Dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzingen was het makkelijk om te bedienen. Ook de app is goed te bedienen en overzichtelijk. Ik ga hier nog veel gemak en plezier van hebben. Wat een mooi apparaat.

Stevige koelbox met veel gebruiksmogelijkheden

Zeer snelle levering bij bestelling bij Hyckes zelf. Ook nog een jaar extra garantie. Top. Koelbox komt stevig verpakt aan. Accu geplaatst en gaan. Koelen gaat zeer snel en is op het apparaat goed in te stellen. De app is zo mogelijk nog prettiger in gebruik. In de auto draait hij op de accu van de auto. Als de auto stilstaat, dan schakelt de eigen accu automatisch bij. Heel fijn. Geen omkijken naar. Enige minpuntje is misschien de vertaling van de handleiding, die zou iets beter kunnen. Het wisselen van de deksels was matig omschreven. Al met al een heel fijn apparaat.

Snel op temperatuur, ziet er degelijk uit.

Uitstekend product

Erg fijne koelbox. Accu gaat goed mee en hij is erg stil. Ook mooi formaat en past perfect in onze camper. Erg aan te raden!

Koelbox voldoet aan omschrijving

Koelbox werd na bestellen vlot geleverd

Mooie koelbox

Koelbox aangeschaft met extra accupack. Koelt snel (in 15 min op temp) en goed. Accu plaatsen is super makkelijk en heel fijn dat dit kan. Groot genoeg en fijn dat er een vriesvakken bij zit. Ook snelle levering en goed verpakt.

Zeer tevreden met de aankoop

Handige koel/ vries combinatie in een goede aankoop

De koelkast werkt zeer goed. Beide zones koelen uitstekend. Als er in een van de zones iets wordt bevroren, kan je perfect vanuit de andere gekoelde drank uithalen zonder de temperatuur van de andere te veranderen. De bouw is goed en van goed materiaal.

Een top frigo voor te gaan kamperen.

Een vlotte en correcte uitleg die volledig overeenkomt met het effectieve product. Zo weten wij als klant wat we mogen verwachten.

Super blij mee

Ze reageren snel. En helpen graag de klanten. Het product doet wat hij moet doen

Zeer goed product veel ruimte blijft goed koud en de batterij is enorm handig.

Duidelijke website en snelle levering.

Zeer tevreden over de afwerking en kwaliteit

Goed advies en uitleg gekregen voor de aankoop

Top kwaliteit

Super snel verzonden alles netjes bij elkaar in 1 doos . Koelt goed en is snel op de gewenste tempratuur

Erg tevreden met de aanschaf

Bestelling was erg snel en netjes geleverd. Vriezer voldoet ook perfect aan onze verwachting en eisen. Een deel staat op vriezen naar - 10 andere op koelen op 4 graden. Mooi stil en zuinig, in de avond de eco stand aan en we horen hem eigenlijk niet. Ook meer dan genoeg ruimte voor ons vieren. En in combinatie met de accupack ook erg handig hoef je je geen zorgen te maken als je even geen stroom hebt. Na een goede 3 uur met onze instellingen zat de accu nog op 80 procent.

Hyckes 75L fridge

Ja van vragen online tot bestelling tot correcte levering en op tijd! 3j garantie door rechtstreekse aankoop via NEDERLANDSE fabriek, dat zijn alleen maar dingen die we graag hebben. Hoe goed de frigo is weet ik nog niet, maar als ie na 3j stuk gaat koop ik een nieuwe en heb nog geld over tov de grote kampeer merken in dit segment... Ziet er alvast heel mooi en robuust uit EN bluetooth top!