Een perfect toestel

Vlotte , snelle service

Mooi product. Helaas toch iets te groot voor in onze auto.

Fijne communicatie met het bedrijf over het retourneren van het product. Aankoopbedrag was binnen enkele dagen teruggestort.

Fantastisch apparaat

Voelt goed aan, ziet er goed uit en nog veel belangrijker, hij koelt als een dolle.

koelbox straalt kwaliteit uit en werkt voortreffelijk

Het online bestellen gaat erg makkelijk. Het product was goed verpakt en werd snel geleverd.

Hykes life 40L

Wordt snel koud, blijft op temperatuur. Werkt zelfs te goed bij 4 graden hadden we bevroren items! Het geluid is bij het afkoelen van buitentemperatuur naar beoogde temperatuur goed hoorbaar. Dit is ongeveer 10 min dan is het weg. Verder in de vouwwagen geen last van geluid van de cooler. 1,5 liter flessen passen wel maar je moet dan wel doordrukken. Klept blijft wat makkelijker open als je daar niet goed op let. Kortom: fijne cooler, wordt en blijft goed koud. Geluid is alleen bij afkoelen verder niet!

Geweldig fluisterstil en praktisch! Doet wat hij moet doen ook bij deze hoge temperaturen

Via de app met vestiging Best contact gezocht om vragen beantwoord te krijgen. Er kwam snel communicatie op gang via de app. Een uur na bestelling konden we de koelbox al ophalen. De afhandeling gebeurde door een zeer vriendelijke man. We raden dit bedrijf aan!

Koelbox koelt goed en snel stevige kwaliteit, makkelijk te bedienen

Werkt goed ook bij extreme temperaturen

Momenteel in gebruik op de camping met +/-35 graden, krijgt de volle inhoud gekoeld tot ingestelde 8 graden, werkte ook goed op weg naar vakantie. Compact formaat, ruime inhoud (meerdere 1.5L flessen, broodbeleg, avondeten, fruit en meer), fluisterstil, echte aanrader

Voldoet volledig aan de verwachting.

Komen de beloftes na

De koelbox doet precies wat we hadden verwacht. Hij koelt snel en goed en biedt veel ruimte.

Snelle levering en kwalitatief hoogstaand product.

Krachtig, stil en koelt probleemloos tot -20 °C. Aanrader!

Klein in locatie, groot in service! Vriendelijk ontvangen, geholpen met inladen en alles snel geregeld. Topervaring!

Hele fijne en stille koelbox

Snelle communicatie en verzending, helemaal top!

Doet precies wat het moet doen!

Fijn dat er standaard 3 jaar garantie op zit, dat geeft toch wat extra gemoedsrust bij de aankoop. Het apparaat past probleemloos in mijn auto. Ook ideaal dat ik hem tijdens het rijden in de auto op 12V kan opladen, zo is hij altijd maximaal gekoeld als ik ergens aankom. Heel tevreden mee!

Zeer goede service na aankoop

Probleem met bluetooth om de koelbox via de app te bedienen. Vrijdags de koelbox in Best afgeleverd en de week erna al een nieuwe in ontvangst genomen

Een degelijk product voor een scherpe prijs.

Na goede ervaringen met de eerste compressorbox nog een tweede besteld. De levering is zeer vlot verlopen.

Voldoen prima aan de verwachting

Goede vlotte levering van product volgens de beschrijving

Zeer goed, zo op temperatuur,makkelijk in stellen met de app ,kortom we zijn zeer tevreden

Besteld en volgende dag geleverd

Geweldige koelbox, werkt perfect en is super stil

Hycooler zelf opgehaald in Best. Via app ophaal moment besproken. Reageert snel.

Goede koelbox / vriesbox

Snelle levering en koelbox werkt goed

Snel geleverde prima koeler

De koelbox werd na bestelling vrijwel per omgaande geleverd. Hij werkt uitstekend. Kortom een goede koop!

Ziet er geweldig uit maar nog niet in gebruik!

Helaas paste de koellade net niet en moest ik noodgedwongen over op een HyCooler life 30 Snelle levering en goede communicatie !

Fijne, betaalbare koelbox

Wegens goede eerdere ervaring nu ook deze cooler voor mijn ouders besteld. Dat is het derde exemplaar in de familie! Koelt als een malle en maakt weinig geluid. Aangeschaft voor kampeertrips maar inmiddels staat de cooler standaard in de auto. Aanrader!

Werkt heel goed in de camper bij hoge buitentemperatuur

Fijn mailcontact, goed bereikbaar en snelle levering

Prima cooler

Vooraf diverse keren contact gehad met een medewerker vanwege een eerdere cooler van een ANDER merk die problemen gaf met condens vorming op de vloer. Na wikken en wegen of het de 30 ltr. of de 40 ltr. moest worden voor onze behoeften gekozen voor de 30 ltr. mede vanwege het iets lagere energieverbruik want hij moet in een camper staan. We hebben de cooler besteld en de volgende dag reeds ontvangen, klasse !! Inderdaad iets gerammel van de compressor bij de eerste keer opstarten maar dat gaat snel over en binnen een half uurtje was de temperatuur -20 graden, uiteraard met een lege cooler, het interieur lampje is heel handig, de cooler even een nachtje laten draaien en hij blijft mooi stil. Kortom wij zijn er heel blij mee en de service van de medewerker vooraf heeft de doorslag gegeven, en als je on- line bestel krijg je I.p.v. 2 jaar garantie 3 jaar garantie, dat noemen wij nog eens garantie met een hoofdletter.

Artikel besteld wat heel makkelijk ging door de goede omschrijving op de website en de volgende dag werd het geleverd. Zeer snel en goede service