Zeer prompt geleverd

Leuk apparaat en zeer prompt geleverd. Al even uitgetest in mijn studeerkamer, maar het weer is er nog niet naar om dit langer te doen, want dan vries ik aan mijn bureaustoel vast. Hij is uiteraard bedoeld voor gebruik in de camper als we tegen de zomer in de Zuid Frankrijk zitten. We kunnen tegenwoordig wat minder tegen de hitte en dan is een koele camper wel een fijn plekje om te vertoeven. Over een half jaar kan ik vertellen of dit ook heel effectief werkt.

Hervorragende Splitklima für versch Anwendungsfälle

Unkomplizierte korrekte Abwicklung, schnelle Lieferung, perfektes Klima für multifunktionale Anwendung

werkt naar behoren

Mooie aanvulling

Goed werkende aanvulling als je hem ook thuis wil gebruiken

Mooie aanvulling op de airco

Eenvoudig toe te voegen.

Super service