Koelt goed, verwarming nog niet getest.

Heb twee van deze units gekocht voor op de slaapkamers. Binnen een uur is de temperatuur van 26 graden 4 a 5 graden gezakt, daarna gaat 't wat langzamer maar koelt 't rustig verder. Kamers zijn ruim 30m3 groot. Ben er goed over te spreken.

Snelle levering, snelle reactie.

Snelle levering, zoals beloofd. Had een vraag over de uitgebreide beschrijving van de airco pro, omdat de qr-code weer naar de quickstart ging. Snelle reactie vanuit Hyckes, fijn. Blijkt dat de uitgebreide beschrijving van de pro er nog niet is. Kreeg wel een link naar de uitgebreide info van de gewone airco, stond ook het meeste in, goed geregeld. Vraag me wel af wanneer de info van de pro beschikbaar komt en of de qr-code dan ook naar deze info doorlinkt.

climatiseur caravane

Bonjour , très efficace pour une caravane , mais un peu bruyant , j'ai peur d'avoir des ennuis au camping , mais bon je suis pour le moment satisfait.

Goede en degelijke airco, fijn bedrijf

Snelle levering en snelle reactie van het bedrijf bij problemen of vragen. Soms maakt de binnen unit een bijzonder geluid op de laagste draai snelheid. We zijn nog bezig dit samen op te lossen. We hebben gekozen voor de hybreeze air pro omdat deze ook kan verwarmen. De koel capaciteit is voor een caravan ruim voldoende. Bij een buiten temperatuur van 42 graden koelde hij de caravan naar 26 graden. Wel blaast de airco unit aan de buitenkant redelijk hard en de trillingen van de compressor hoor je in de caravan. Het is wel vergelijkbaar met de geluiden die ik heb gehoord bij andere airco’s. De app is fijn maar blijft wel vaak hangen of krijgt geen verbinding. Daar mag nog wel aandacht aan besteed worden.

Werkt super goed en super snel!

Snel verstuurd!

super bedrijf zijn altijd bereikbaar

wij hebben hem achter op de camper bus gemonteerd , werk prima

Doet wat hij moet doen!

Vorige week heb ik deze airco aangeschaft om met de temperaturen van 30+ savonds makkelijker de caravan te kunnen laten koelen. Hij is makkelijk te monteren. Wel makkelijker om het even met twee personen te doen als de raam wat kleiner is. Ik heb voor de Pro gekozen, zodat we hem in de winter kunnen gebruiken om te verwarmen. Met de app voor je telefoon is hij ook nog eens makkelijk uit te zetten of de mode aan te passen. Het geluid binnen is weinig. De buiten unit maakt iets meer geluid. Maar minder dan een airco die ik hiervoor had. Dus ik beveel hem aan.