Bij een stuk was de kant los.Heb een mail gestuurd met foto’s.De dag nadien een mail terug ontvangen,met het voorstel een stuk gratis op de sturen als vervanging.Die dan ook dezelfde week geleverd wel.
Der vordere Teil ist gut verstärkt. Ich würde mir eine Verstärkung auch auch für den Dammbereich wünschen, so dass schwitzen am Damm einschliesslich Anus abgesichert wäre.
Ich warte seit geraumer Zeit auf die Ware bekomme weder Antworten noch erhalte meine bestellten Sachen
Het is hele fijne stof om te dragen Ik bloed heel hevig de eerste dag van mijn menstruatie. Helaas merkte ik dat ik snel doorlekte aan de zijkanten van het broekje. Dit was ook mijn eerste ervaring met menstruatie ondergoed. Wat ook even wennen was. Is dat je het vloeien een soort van loslaat in het broekje. Wat voelt alsof je in je broek plast. Dat is even loslaten ( letterlijk) Ik denk zelf om het te dragen met slapen dat dat heel fijn is. En als ik op dag 3/4 ben van mijn menstruatie dat het zeker prettiger is om te dragen.
Snelle afhandeling
Fijn ondergoed om te dragen
Nadat ik belde over n foutief geleverde bestelling, kreeg ik direct de volgende dag t juiste product geleverd met excuses en n presentje. Blij mee en met de juist geleverde producten.
Het pakketje kwam een dag later aan nadat er al een mail uit was gestuurd dat het aangekomen zou zijn. Maar het product zelf is van hoog kwaliteit en geeft zeker de indruk dat het wat aankan.
Na veel verschillende broekjes geprobeerd te hebben zijn deze echt geweldig. Alleen jammer dat ze zo duur zijn. Ik bestel er iedere maand maar 1 opnieuw want in 1 keer 6 broekjes of meer kopen kan ik niet, Ik hoop op aanbiedingen zodat het betaalbaar is.
Superfijne boxers voor mijn L.S.
Draagt fijn, wast goed. Even wennen aan de rand achter, maar dat gaat snel.
Goede service, en het product is gewoon fantastisch. 'Elegant, zacht en comfortable', aldus m'n moeder. Ze woont niet in Nederland en kende alleen heel erg dikke alternative.