Goed advies gekregen, snel contact, snel geleverd, erg leuk bankje!
Ben erg goed en snel geholpen dit op een vriendelijke manier.\nIk heb traptrede met antislip besteld nu ze zijn geplaatst ziet het er prima uit,,en de antislip doet zijn naam eer aan.\n\nMet vriendelijke groet gerard jansen
Goed product voor redelijke prijs. Levering is snel maar nauwelijks te volgen via shop-app. Gelukkig ook bericht van transporteur ontvangen
Betonsteunen voor mijn zonnepanelen besteld via betonfabriek.nl. Vooraf veel contact gehad via WhatsApp; er werd snel gereageerd en echt goed meegedacht over de juiste oplossing. De levering was netjes en de producten zijn van zeer mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!
Prima begeleiding en doen wat ze zeggen
Een aanrader om iets bij te bestellen, zeer aangename firma.
Betonfabriek maakt een heel mooi product. ik heb betonnen muurafdekkers besteld en had ze na een paar dagen al thuis.\nBen zeer tevreden.
zeer tevreden
Moooi product.\n\nNette aflevering.\n\nGoed contact >> (Arnoud)\n\nBest wel prijzig.!!
Top service met top prijzen! Zeer goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel !
Via app contact alles geregeld voor onze pilaarmutsen. Er wordt meegedacht en altijd snel een reactie. Maatwerk ziet er super uit en een vriendelijke bezorgdienst
Had wat vragen over een product. Kreeg via WhatsApp direct foto's en adviezen binnen. Op basis van die ervaring en info heb ik gelijk besteld. Product voldeed volledig aan de verwachtingen. Prima bedrijf.