Omdat een andere leverancier me in de steek liet moest ik snel schakelen, om stagnatie op een werk te voorkomen Betonfabriek beloofde me dat en heeft de afspraken meer dan waar gemaakt !!
De samen werking met de werkvoorbereider Arnoud was uitstekend en heeft geleid tot de aflevering van acht perfect op maat gemaakte dekstenen. Ik ben zeer tevreden.
zeer correct
Aan gezien ik weinig ervaring had met beton mogelijkheden had ik een hoop vragen voor Arnoud. Hij heeft met veel geduld al mijn vragen beantwoord en alles op maat afgeleverd waar ik heel blij mee was. Ook aan service ontbrak het niet een aanraden als je van plan bent iets van beton te laten maken.
Goed geregeld vriendelijke bedienning,en netjes geleverd Top bedrijf
Vanuit Fryslân op afstand zeer prettig contact gehad met Betonfabriek. Er wordt met je meegedacht en men doet z’n best voor de klant. Zo zou ‘t overal moeten zijn! De geleverde producten (paalmutsen) zijn van prima kwaliteit voor een scherpe prijs. En de goed verpakte producten werden ook nog eens door een vriendelijke- en bereidwillige chauffeur afgeleverd. Top bedrijf!
Stapstenen gekocht bij Betonfabriek. Prachtig product, snelle levering en erg klantvriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader om hier te kopen.
Ga zo door gewoon goed en een goede terugkoppeling.
Tot nu toe,,niks op aan tte merken, effe geduld en tis geregeld ,waar je bijstaat.
Gemoedelijk en professioneel
Geweldige kwaliteit, en vlotte betrouwbare levering! Mijn complimenten voor het maken van het plan, en de uitvoering. Het kan niet beter!
Fijn en snel in contact, levering op afspraak, mooi product dus een en al lof!