Christiaan
Voor een familiefeest was ik op zoek naar een totaaloplossing voor beeld en geluid. Uiteindelijk kwam ik bij Woox uit. Zij konden mij een complete beamerset inclusief geluidsinstallatie leveren voor een zeer betaalbare prijs. Nadat we overeen waren gekomen, begon in te twijfelen aan de grootte van het scherm. Bram van Woox dacht actief mee en kon een groter scherm leveren. Het leek er even op dat hij de apparatuur niet op de gewenste tijd kon komen brengen, maar na wat rondbellen kon hij tóch een medewerker vinden die precies op tijd de spullen kwam brengen. Helaas had deze geen ervaring met het opbouwen van de beamerset, audio kende hij wel. Ik schrok er een beetje van, want er was me toegezegd dat een medewerker de hele set mee op zou komen bouwen. Na wat puzzelen kwamen we er samen uit en was de set compleet en werkend. Ik moest hem er wel nog even op wijzen dat ik graag stereo geluid wilde afspelen (hij dacht even makkelijk de ene speaker door te lussen naar de andere, waardoor ik mono geluid zou krijgen). Maar dat had hij snel voor me opgelost. Al met al was het een zeer gelaagd feest, mede dankzij de betrouwbare apparatuur.
2022-09-29