Pluspunten

Mooie site, groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, goed verpakt, kortom, zeer prettig bedrijf.

Alles gratis aanbieden. ;-))

Pluspunten

Snelle overzichtelijke en duidelijkebestelwijze, correcte financiele afhandeling, snelle service en goede bezorging, goed product.

Pluspunten

Snel, makkelijk en goed verpakt.

Pluspunten

Alles wat ik wilde kopen wat aanwezig. Pakket de dag na bestelling meteen geleverd. Op zondag! Wordt ook goed op de hoogte gebracht over status van je pakket.

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt, humor

n.v.t.

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd Volgende dag binnen Tweedehands product in prima staat

Pluspunten

Snel geregeld en zeer snel binnen

Pluspunten

Zeer snelle verzending professionele afhandeling van order

Nakijken of partner Post NL hun afspraken wel nakomen. Mijn über coole pakket werd een dag later dan beloofd bezorgd

Pluspunten

Tot nu toe goed en snelle levering. Pakketjes naar meerdere locaties leverbaar. Nog niet voor hulp of service moeten bellen, dus geen mening over.

Producten niet beschikbaar geven niet aan of deze ooit weer beschikbaar komen en zo ja, wanneer dan. Ik weet niet of ik er op moet gaan wachten of beter ergens anders kan bestellen. Reclame mail mag wel minder, of anders voorgeselecteerd o.b.v. eerder geplaatste orders/views.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pakket niet bezorgd en er staat van wel bij de trace and trace

Pluspunten

Na een zeer prettig privé ervaring nu Coolblue nu ook zakelijk ingezet bij de inkoop van onze electronica. Wat erg fijn is dat de facturen zeer overzichtelijk zijn en de gehele afhandeling gaat zoals je zou verwachten en hopen. Ook zeer prettig dat de voorraad ook werkelijk op voorraad is. Dit in schril contrast met Media Markt.

Zoals Barry Stevens het altijd verwoordde "vooral doorgaan"

Pluspunten

Snel verstuurd! Echt snel, Binnen 24 uur nog wel! De bestelling kwam heel en perect aan! Alles was compleet. Het product werkt perfect zoals gewenst. En volgende keer als ik iets nodig heb kijk ik zeker eerst bij coolblue. Ik raad het julie allemaal aan! <3

Verbeterpunten, Geen alles perfect! Tips, ja een... GEWOON ZO BLIJVEN!

Pluspunten

Gelijk volgende dag in huis!!!!

Zorgen dat PostNL de exacte tijdstip heeft of in ieder geval de uur waarop ze komen er zetten ipv van 8 uur sochtends tot 9 uur savonds

Pluspunten

Duidelijk, ruim assortiment en een snelle levering

Pluspunten

goede service snelle levering

beter prijs afstemmen tot de concurrent

Pluspunten

Super snelle levering en grappige mails

Helemaal geen!

Pluspunten

ik heb via Coolblue een nieuw toetsenbord gekocht via dit bedrijf en ik moet zeggen, ik ben uiterst tevreden. Het toetsenbord is helemaal geweldig. De levering was bijna perfect, binnen 1 dag had ik het binnen, kwam alleen ietsjes later aan dan Postnl zei dat het zou komen, maar dit is toch nooit 100% zeker te zeggen. Ook de verpakking was erg goed gedaan voor zo'n duur product. Goed verpakt in een grote doos met voldoende luchtzakken om het te beschermen tegen schokken.

Misschien toch ietsjes beter verpakken. Er zaten meer dan voldoende luchtzakken aan de onderkant van de doos, maar het was prettig geweest dit ook aan de bovenkant te zien, zeker als je kijkt naar hoe er met bepaalde postpakketten wordt omgegaan, en de prijs van dit product zou het fijn zijn om te zien. Op dat na heb ik niks slechts te melden.

Pluspunten

eer nette snele levering

Pluspunten

Levering zeer snel. Geweldig hoe jullie het verzend proces behandelen door middel van gedetailleerde informatie over het moment van leveren.

Pluspunten

- snelle levering - betrouwbare en goede informatie - goede prijs - nette omgang -super grappige workout op het pakketje

Pluspunten

De website geeft meer dan voldoende informatie over het product, en geeft aanbevelingen voor soortgelijke producten. Super prettig om een afweging te maken als er meer keuze is. Bezorging is super snel en de service zeer flexibel

Pluspunten

Snelle service; Goedkoop; Handig dat je voor 00:00 uur nog je bestelling kan plaatsen en het inderdaad de volgende dag in huis hebt, mits het op voorraad is enzo... Beste bedrijf! (leuke enveloppe & pakketten)

Heb ik eigenlijk niet. ;)

Pluspunten

goede bezorgservice en goed overzicht webshop