Pluspunten

prima levering, zoals beloofd. Handig dat je hem op een afhaalpunt kan laten bezorgen. Prima product.

Pluspunten

Nadat ik besteld en betaald heb word ik een half uur later door de Coolblue medewerker gebeld die mij vertelde dat de bestelling goedkoper kan als ik de order naders plaats. Fantastisch toch!!!

Pluspunten

Snelheid en duidelijkheid in het aankoop- en leveringsprogramma

Kwaliteiten meer delen

Pluspunten

snelle levering prima verpakt

Pluspunten

Mooie website, Makkelijk bestellen. Groot assortiment en snelle bezorging. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

in de loop van de avond het kado besteld. de volgende dag werd er al aangebeld. een snellere service kan bijna niet. daarom is het zo dat Coolblue een goede indruk bij ons achterliet.

Pluspunten

Ongelofelijk snelle service

Ga zo door

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk te bestellen snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk en simpel.

Niet snel te vinden op Internet.

Pluspunten

Razendsnelle bezorging! Spel besteld, volgende dag binnen in envelop! Zo hoort het!

Pluspunten

De klantenservice is erg goed. De afhandeling van je bestelling loopt altijd goed. En de bezorging is ook altijd snel.

De mogelijkheid om met acceptgiro te betalen zou ik waarderen

Pluspunten

Gezellig winkelen vanaf je eigen bank, zo heb ik het ervaren. Je voelt je aan de hand van een vriendelijke medewerker meegenomen door een winkel die alles verkoopt wat je op je lijstje hebt staan, en die direct duidelijk is over de levertermijn. De kleine extraatjes (zoals het wachttijdmuziekje) maken er een feestje van en doen je even vergeten dat je zojuist geld hebt uitgegeven. Ja, een unieke ervaring, shoppen bij CoolBlue, erg prettig!

Sommige producten zijn wel erg veel duurder dan bij de concullega. In dit geval was dat even van ondergeschikt belang, maar ik zal een volgende keer wel eerst even goed kijken en vergelijken.

Pluspunten

Overzichtelijke site, duidelijke correspondentie, houden je goed op de hoogte over je bestelling, snelle verzending, goede verpakking van het bestelde product, goede klantenservice, veel info over de producten.

Prijzen van de games iets verlagen of vaker aanbiedingen.

Pluspunten

Breed assortiment voor elke beurs wat wils!

Pluspunten

Maandag betelt dinsdag bezorgd zoals staat bechreven dus daar niks op aan te merken. Website is duidelijk en bestellen/betalen is snel en makkelijk.

geen die ik nu kan bedenken. veel keuze snelle levering en geen gedoe

Pluspunten

Hele snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

Levering optijd en alles doet het.

Niks, was prima.

Pluspunten

Perfecte service. De voor 23.59 uur bestellen-service is echt heerlijk en veel producten zijn op voorraad. Goede zaak Cool Blue. Het stuur wat ik heb ontvangen werkt overigens perfect!

Helemaal niets.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle verwerking en levering!

Pluspunten

Savonds besteld, de volgende dag gratis thuisbezorgd in de avond. Ideaal, aangezien we overdag werken

Pluspunten

-Fast delivery. -Good prices.

Pluspunten

Als je iets besteld volgende dag in huis. Goed verpakt. Goede service.

Geen.

Pluspunten

Fantastische klantenservice, veel informatie over de bestelling en hoe dit allemaal gaat verlopen. Website zelf is erg overzichtelijk en makkelijk navigeerbaar