Pluspunten

Service en verzending helemaal top!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, op de hoogte gehouden via mail en SMS!

Geen!

Pluspunten

snelle service, en op zondag bezorging.

geen

Pluspunten

Zoals altijd netjes op tijd volgens afspraak bezorgd

Pluspunten

Informeren over de levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tot aan moment van verzending compliment met duidelijke inf

Volgende dag klopt niet; post.nl heeft levering aangepast nadat ik halve vrije dag had genomen. Dag later waren ze weer een uur te laat.. Geef dan geen tijdstip op

Pluspunten

Informatie op de website's. Deze zeer goed en compleet!

De levering. Ik kreeg mijn bestelling 5 uur buiten het tijdsvak. Weet in dit geval niet waar de fout ligt. Mogelijk bij PostNL.

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website. Na bestelling wordt je prima op de hoogte gehouden over de status. Levering binnen een dag, zoals beloofd. Helemaal tevreden!

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Altijd voordelige prijzen! Geweldige service! Heel groot assortiment! Snelle levering! Gratis thuis bezorgd! Kortom, Coolblue is gewoon een geweldig bedrijf.

Ik probeer iets te bedenken, maar ik kan nergens op komen.

Pluspunten

Prima op tijd en snelle en duidelijke afhandeling per email (bevestigingen etc).

Het pakje (Saitek X52 pro) zat in een dermate grote doos dat er hier bijna 3 in verpakt kunnen worden. Ruimte = geld bij vervoer, dus ik zou hier andere maten verpakking voor nemen. Grote pakjes met de post is overigens wel altijd leuk (misschien is dat de achterliggende gedachte)

Pluspunten

Duidelijke website. Goede info over hoe en wanneer er word geleverd. En vooral een zeer snelle levering. Kortom: zeer tevreden en ga zo door.

Pluspunten

Enorm snelle levering, goede producten voor een prina prijs. Communicatie via mail is uitstekend en zelfs humoristisch!

Pluspunten

Snelle levering, goede site

Pluspunten

Zeer snelle service, knappe en overzichtelijke website

Meer concurrerende prijze

Pluspunten

Een ongekend breed assortiment. Ik bestelde in dit geval een PS4 controller holder voor mijn Xperia Z3 en bij uw grote concurrenten was dit product niet te vinden. Uitstekende levering en onwijs relaxed dat het ook nog zo laat besteld kan worden en evengoed het de volgende dag in huis is.

Pluspunten

Ze reageren snel terug geen gezeur met Retouren altijd t goedkoopste

Meer winkels in nl zoals Tilburg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en geen verzendkosten.

Verpakking is onder de maat. De coolblue kartonnen doos om mijn playstation 4 was niet stevig genoeg om te voorkomen dat de ps4 doos aan een hoek ingedeukt was (ik hecht waarde eraan dat de originele doos smetteloos is). Als vulling was er slechts één korte luchtkussenmat ingelegd waarvan twee kussen lek waren. Ik wil best wel iets betalen voor verpakkingskosten als men dan ook beter materaal kiest, beginnende met een doos gemaakt van dubbelwandig karton en voldoende nieuwe vulling.

Pluspunten

Goede levering gewoon volgens afspraak zoals 't hoort.

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede service

Pluspunten

Ik ben heel erg positief tevreden over het bedrijf coolblue. Ze houden zich netjes aan hun beloftes. Mijn pakketje werd netjes de volgende dag geleverd. Ook ben ik heel erg tevreden over de klantenservice. U kunt de klantenservice altijd mailen, bellen , bericht op Facebook, YouTube etc. Ze reageren ook uitermate snel. Dat is zeer prettig. De site is ook erg fijn. Veel succes in de toekomst! Mvg Mike.L

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment.

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt !