Pluspunten

Super snelle levering zondag morgen 11 uur besteld maandag 10 uur in huis top top top

Pluspunten

Prima website, eenvoudig bestelling plaatsen, super snelle levering (op zondag!!!!)!

Geen idee...

Pluspunten

Zie hiernaast.

Geen verbeterpunten, vlotte levering (op zaterdag besteld, zondag om 14.35 uur geleverd). Reeds eerder iets besteld, ook vlot geleverd. Kwalitatief goede producten, een degelijk bedrijf waar je ook telefonisch informatie over je aangeschafte producten kunt krijgen.

Pluspunten

Hartstikke goed, correcte levering. Geen problemen.

Pluspunten

Goed geregeld; het bestellen, per mail ontvangst van de factuur en dat de bestelling onderweg is. En vooral dat het de volgende dag al afgeleverd wordt!

Kan geen verzinnen voor deze eerste bestelling!

Pluspunten

Goed assortiment, gemakkelijk om producten met elkaar te vergelijken, en heel belangrijk: snelle levering!

Het zou fijn zijn als bij de 'accessoires' die bij een product aanbevolen zijn het duidelijk was als ze echt nodig zijn voor gebuik. Ik kochte een TomTom die bleek onbruikbaar te zijn zonder extra geheugenkaart (die ik dan met spoed elders moest aanschaffen), maar zo'n kaart was niet onder de aanbevolen accessoires, die allemaal hoesjes, opladers e.d waren. Als ik het geweten had, had ik het van Cool Blue gelijk besteld en had zij meer verkocht en ik minder stress gehad.

Pluspunten

Snelheid, website. TomTom defect, volgende dag een nieuwe!

Pluspunten

Alles netjes verzorgd

Zou het niet weten

Pluspunten

Bezorgtijden afgestemd op full time werkende mens

Pluspunten

Goede info over product, goede prijs, snelle levering. Aanrader!

ga zo door!

Pluspunten

geweldige bezorging. Zelfs op zondag. Bravo

Pluspunten

Makkelijk bestellen, zeer snelle levering (zelfs op zondag, had overigens ook op een "normale" werkdag mogen zijn).

Zou het niet weten.

Pluspunten

Bijzonder snelle levering uitgevoerd in stevige verpakking. Goede helpdesk (ook 's avonds) i.v.m. advies tot ruiling van het artikel. Personeel in filiaal Eindhoven zeer correct, vriendelijk en behulpzaam. (zoveel service heb ik nimmer meegemaakt in mijn 77 jarig bestaan!!)

Pluspunten

Zeer correct en snelle verzorging.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk. Dus een 9

Ik denk geen.

Pluspunten

Zij maken waar wat zij zeggen. Ik had een product besteld 's avonds om 10 uur. Inderdaad was het pakketje afgeleverd voor 14.00 uur.

Tot op heden GEEN.

Pluspunten

goede site, heldere missie/visie, no nonsens en goede garantie en voorwaarden.

leverdatum nakomen, was nu een dag later dan afspraak. is verder niet erg, maar meldt dit mogelijk meteen bij aanschaf.(geen kritiek, maar een aandachtspunt)

Pluspunten

Snelle levering. Apparaat werkt tot op heden perfect. Eigenlijk moet je pas een beoordeling vragen als klanten iets langer in bezit hebben maar gezien de eerdere ervaringen verwacht ik dat het goed zal gaan. Ook fijn dat ze een winkel met aardig personeel hebben waar je langs kunt gaan. Top!

Pluspunten

Super netjes en snel in huis

Een rekening of bon bij het product zou ik prettig vinden

Pluspunten

goed verpakt vlot geleverd info goed

Pluspunten

Zeer snelle levering en een duidelijke website. Vakkennis personeel nog niet nodig (gedacht) te hebben.

Tot nu toe niets, mischien een vestiging in het oosten vh land?

Pluspunten

Heldere website, lage prijzen, goede communicatie bij bestelling en levering, correcte aflevering.

Pluspunten

Pluspunten

supersnel geleverd

Pluspunten

snelle levering, waarbij duidelijkheid over aflevertijdstip niets te wensen laat.

hou dit vol tot in lengte van jaren....