Pluspunten

Service

Pluspunten

Prima service en snelheid, duidelijk en overzichtelijk. Was alweer enige tijd geleden dat ik een bestelling had geplaatst, maar dit was weer een bevestiging van het goede gevoel van destijds.

Pluspunten

Snelle deskundige uitleg, vlotte afhandeling

N.v.t

Pluspunten

Uiterst snelle en correcte levering, waarbij je consequent over de verzendstatus per mail wordt geïnformeerd. Bovendien het goedkoopste adres voor de aanschaf van een eenvoudige routeplanner met daarboven nog eens een extra kortingsbon van € 5,00.

Pluspunten

goede website snelle bezorging

tijdstip klopte niet, kwamen 2 uur eerder

Pluspunten

snellelevering duidelijke website goede prijsverhouding

Pluspunten

Leveringsbeloften worden perfect nagekomen

gebruiksaanwijzing toevoegen

Pluspunten

Helemaal content met GPSshop.nl Bedankt

Pluspunten

Snelle levering, goederen goed verpakt

Pluspunten

Zeer snelle levering zonder verzendkosten!

Pluspunten

Snelle afwerking van de bestelling ( volgende dag bezorgd ) en goede verpakking. Kortom, tot dusverre goede service.

Pluspunten

Goede service Snelle service Een dikke 10 !!!!!

Pluspunten

vriendelijke en deskundige medewerkers als je vragen hebt. de bestelling wordt snel en correct verwerkt en bezorging binnen 24 uur.

Pluspunten

zeer snelle levering plus accurate manier van communiceren over de bestelling (bestellen, leveren etc)

Pluspunten

Super snelle service bij bestellingen, met een super snelle aflevering die in mijn ervaring door geen andere webwinkel kan worden geëvenaard.

Op dit moment denk ik dat er niets aan de service kan worden verbeterd.

Pluspunten

Alleen maar lof over de snelheid van bestellen en leveren

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website, mooi assortiment.

Pluspunten

Goede keus, goede prijs, uitstekende en snelle service. Niets op aan te merken en zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Goede communicatie betreffende levering.

Pluspunten

word goed op de hoogte gehouden, beleefde vorm van communicatie.

zo houden

Pluspunten

Maar een woord ;GEWELDIG!!!

Pluspunten

Groot assortiment, eenvoudige bestelprocedure, beloofde bezorg datum bestelling nagekomen. Kortom geschikt!

Niets gevonden

Pluspunten

Om 22u in de avond bestellingen geplaatst voor een navigatie systeem en kwartiertje later voor een bevestigingsbeugel voor het navigatie systeem (was me niet bewust at Coolblue dit ook kon leveren, vandaar de latere bestelling). Binnen een kwartier van de bestellingen kreeg ik status updates dat het ingepakt was en een kwartiertje later dat het verzonden was.

Gezien ik binnen een half uur 2 bestellingen geplaatst had, kreeg ik 2 afzonderlijke pakketjes binnen de volgende dag. Ik had graag gezien dat het samen in een pakket geleverd was (was iets milieu bewuster geweest).

Pluspunten

Snelle levering, concurrerende prijzen

Pluspunten

Telefonische klantenservice snel bereikbaar! Vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken. Klasse. Ook aanvraag informatie via mail wordt binnen 4 uur beantwoordt. Accurate levering (volgende dag) zoals aangegeven. Retour zenden goed en coulant geregeld.