2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorger doos gewoon in brievenbus gestoken niet getekend Iedereen kan het eruithalen waardeloos

Controle en excuus post

Pluspunten

Zeer duidelijke en overzichtelijke website. Na bestelling van de Tom-Tom, werd luidt en duidelijk aangegeven waar deze zich in het leveringsproces bevond. Zeer snelle levering,heel goed!

Pluspunten

Goed geregeld allemaal, er wordt nagekomen wat in de mail geschreven wordt, en dat is tegenwoordig al hel wat waard. Bezorging volgens planning en netjes afgehandeld, kortom een hele dikke duim voor jullie.

Pluspunten

Groot assortiment Overzichtelijke shop Duidelijke informatie Zeer snelle levering Betaalmogelijkheden (geen toeslag voor Creditcard)

Vergelijken van verschillende verwante producten niet altijd verhelderend Soms kleine foutjes in de specificaties van producten op de site

Pluspunten

Prima service en supersnelle levering!

Pluspunten

Ben zeer tevreden, snelle levering, makkelijke afhaal punten, gratis verzenden en men hoeft niet thuis te blijven ivm afhaal punten

vooral zo doorgaan

Pluspunten

Er wordt snel binnen 24 uur en correct geleverd alles netjes en goed verpakt, ik heb er al verschillende producten gekocht en alles is gewoon goed

Pluspunten

Tot nu toe tevreden, weet precies wanneer je pakje aankomt. Word goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Een prima informatie aangaande de stand van zaken van het ontvangen, klaarmaken en de versturing van mijn bestelling. Het bestelde kwam keurig op de aangegeven tijd aan en was zeer zorgvuldig verpakt. Verder was de prijs ervan prima waarbij ook een heel prettige bijkomstigheid dat er geen bezorgkosten aan waren verbonden. Ik ben uitermate tevreden!!

Pluspunten

zeer goede en snelle levering. goede prijs/kwaliteitsverhouding.

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling, duidelijk wanneer geleverd wordt.

Mijn inkt was zo te zien op bij mijn factuur. Erg slordig. Ik heb gevraagd om een nieuwe factuur per post en krijg er 1 per e-mail. Daar had ik niet om gevraagd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zondag levering

Ik ontving een opengemaakte doos. Alle onderdelen waren al gebruikt jammer je bestelt iets nieuws en geen 2ehands. Levering ruim 2 uur later dan de uiterste tijd zoals aangegeven

Pluspunten

Snel, verzorgde levering, in één keer alles goed.

Pluspunten

Snelheid levering en snelheid reageren op vragen. Gerichtheid op oplossen voorkomende problemen

geen idee

Pluspunten

Goede website. Snelle levering.

geen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Klantvriendelijke website. Alles klopt. Goede info over tijdstip van afleveren.

Pluspunten

Prima site, deskundige telefonisch hulp, perfecte informatie over verzending en aflevring van het bestelde produkt

Pluspunten

Prijs ok Verzand snell

Zentis Gmbh

Pluspunten

Bestelling plaatsen (veel keuze mogelijkheden) EN een datum van aflevering plannen maakt het veel makkelijker om het pakket aan te nemen. Tevens is de prijs scherp (goedkoopste).

N.V.T.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Snelle communicatie, waarbij er ook echt antwoord gegeven wordt op de vraag die je stelt.

Pluspunten

T was geweldig de manier en levering.

Pluspunten

Duidelijke informatie. Ook de film rewiews zijn erg nuttig. en een nette snelle serves

Geen commentaar

Pluspunten

Duidelijke uitleg tussen verschillende systemen, zonder aarzelen. Verkoper wist goed wat wij wilde en leidde ons naar het juiste product. Fantastische geholpen en blij met het aangeschafte product.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Bij combi-aankopen met accessoires worden niet genoeg mogelijkheden geboden.