Pluspunten

Snelle service, overzicht voorraadbeheer, duidelijke communicatie. Prijs stelling uitstekend

Pluspunten

Supersnelle levering! Top!

Pluspunten

Uitstekende verzorging van een bestelling, kan niet beter !!!!!!!!!

Pluspunten

Mij laten uitpraten, mijn verhaal laten vertellen, goed luisteren en beide bijna op het zelfde moment (ik had al mijn idee) dezelfde conclusie trekkend!

op dit moment geen

Pluspunten

Super levertijden! Wil je snel iets hebben, bestel dan bij Coolblue.

Soms duur.

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering!

Pluspunten

Gratis verzending! Zeer snelle levering, zelfs zondag besteld, maandag in huis

nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering. Redelijke prijzen. Originele verpakking !

Pluspunten

Duidelijke website met veel uitleg, concurerende prijzen en razend snelle levering

Bestel procedure via markplaats oulet orderbevestiging middels email te traag, wil graag directe bevestiging van bestelling.

Pluspunten

's-avonds besteld, volgende dag in huis, fantastisch

Ga vooral zo door

Pluspunten

Ongelooflijk goed zover met begeleiding na de aankoop . Echter een oordeel vellen of het bedrijf een goede service verleent kan ik pas zeggen wanneer ik een beroep moet gaan doen op deze dienst.

Pluspunten

Snel en perfect verpakt

Pluspunten

Ongelofelijk dat mijn bestelling de volgende dag al aan de deur was. En ik had nog wel op zondag middag pas de bestelling door gegeven ! Als ik nog eens iets nodig heb kijk ik eerst bij Coolblue, of het daar te krijgen is en daarna kijk ik wel verder .

Pluspunten

Goed product, netjes verpakt

versturen met post.nl duurde 2 dagen

Pluspunten

Snel duidelijk zeer goede communicatie.

Geen ga zo door

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website en wijze van bestellen. Tijdens het verloop wordt je goed en tijdig geïnformeerd over de status van de bestelling en waar het pakketje zicht bevindt (Track&Trace). Wij hebben veel meegemaakt, maar jullie website en service steekt er met kop en schouders bovenuit!

Ga zo door! Wij zijn meer dan tevreden!

Pluspunten

Perfect geregeld, ook na een vraag van mij is de vraag direct beantwoord en had per omgaande de digitale gegevens in mijn mail.

Pluspunten

uitstekende servevice - men houdt zich aan de afspraken

geen

Pluspunten

Goede lage prijzen, een aantal winkels waar je binnen kan lopen of je bestelling kan afhalen. Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en je word op de hoogte gehouden van je order status. De MediaMarkt kan hier nog een puntje aan zuigen.

Pluspunten

Snelle (uit)levering.

Pluspunten

Het gevraagde product is tijdig en netjes geleverd.

Pluspunten

snel thuis!

Pluspunten

snelle levering en duidelijke afhandeling en betaling

nog geen verbeterpunten kunnen vinden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk nette levering. Website onduidelijk over betalen met creditcard bij aflevering op ander adres.

Eerst bestelling gedaan, afleveren op vakantie adres, betaald met credit card. Betaling door Visa geaccepteerd, door Coolblue geweigerd. Order door mij geannuleerd. Later zelfde order geplaatst, nu op huisadres, ook Visa. Nu wel geaccepteerd. Zet op website bij, dat bij afleveren op ander adres, credit cards niet geaccepteerd worden i.v.m. veiligheid. Geeft minder frustraties.