Pluspunten

veel keuze, goede informatie, snelle levering, prima prijs

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag afgeleverd. De realiteit is dat mijn bestelling die op woensdag besteld en betaald is niet op donderdag is afgeleverd. Het vervelende is dat dit ook niet op vrijdag en zaterdag gebeurd is. Mogelijk zal dit op maandag gaan plaatsvinden en misschien ook niet ?? Ik ga geen beoordeling geven, weet niet wat hier is misgegaan.

Pluspunten

Zaterdagavond 23.45 uur besteld, zondagochtend om 12.00 uur al netje afgeleverd! Helemaal top!

Pluspunten

Leuke actieve communicatie ( ook al is die geprogameerd)

Niks.

Pluspunten

Snel, goede service, echte winkels

Pluspunten

Duidelijke communicatie en keurig op tijd geleverd!

Pluspunten

-doet wat het beloofd. -goede/mooie website. -heeft bijna alles voor de verwende consument. -zeer goede communicatie naar de klant toe. -goede retour optie, mocht het gekochte niet bevallen. -een aanrader voor mensen die voor de eerste keer via het web kopen. -eerlijk en betrouwbaar.

ik ben niet gecharmeerd van het feit dat mocht ik niet thuis zijn dat het pakketje bij de buren aangeboden wordt. ik vind dat Cool Blue en haar partner Post nl. gewoon het pakketje moet aanbieden zoals in de voorwaarden. tweemaal aan huis daarna het pakketje zelf ophalen bij het postkantoor. De buren worden niet lastig gevallen met mijn pakketjes. verder niets negatiefs.

Pluspunten

Ik had het product besteld en de volgende dag was het reeds in mijn bezit en netjes afgeleverd. Jullie maken je beloften waar, fantastisch! Mensen als u wat wil kopen, doe het dan bij coolblue, want ik heb er goede ervaring mee. Mijn eerste PDA heb ik ook bij coolblue gekocht en heb na een reparatie (nieuwe harde schijf) niets hoeven te betalen en ze deden er ook niet moeilijk over. Dus kopen bij coolblue!

Geen! Zo doorgaan.

Pluspunten

snelle levering de dag erna...toppie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling en goede communicatie

Pluspunten

Heldere website. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de fases in de bezorging. Ik kan me eigenlijk weinig voorstellen wat beter kan hier.

Pluspunten

BIJZONDER SNELLE LEVERING ,LAGERE PRIJS DAN OP DE SITE VAN TOM TOM , GEEN VERZENDKOSTEN ONDER DE 60 EURO. DIT WAS MIJN EERSTE BESTELLING, DE TWEEDE GA IK NU MAKEN.

Pluspunten

Doen wat ze beloven met goede informatievoorziening

X

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik wilde een TomTom go 6000 kopen, maar die was niet op voorraad. Via een e-mail zou ik op de hoogte worden gehouden wanneer hij weer in de voorraad aanwezig is. Nu lees ik dat hij niet meer leverbaar is, terwijl ik nog geen mail heb ontvangen

Kom je afspraken na!!

Pluspunten

Makkelijk en zeer snel!!

Pluspunten

Geen klachten super bedrinf

Pluspunten

Voldoende assortiment

Pluspunten

Voorraad, prijs, snelle levering.

Pluspunten

Snel,kort en duidelijk

Pluspunten

Als je iets besteld dan heb je het binnen een dag in huis wat zeer prettig overkomt verder is dan ook alles prima geregeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Krijg na order plaatsing mailtje dat ik nog een tegoed bon had, beetje jammer dat dit niet automatisch verrekend was

Pluspunten

Goede informatie over levering. Snel en netjes afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering en gunstig geprijst