Pluspunten

De levering en bestelling liepen zoals verwacht perfect maar ook het volgen tot aan levering is perfect. ik heb zaterdag avond om 22:15 een laptop aangeschaft via de overzichtelijke web site en zondag om 13:00 hr kon ik er mee aan de slag.

Kritisch als ik ben kan en heb ik geen aanbevelingen

Pluspunten

doen wat ze beloven. product komt op tijd.

kunnen wat schappelijke omgaan met de prijs. b.v. Eerst geïnformeerd over de prijs, bij bestelling is het net verhoogt. Doen dan niets.

Pluspunten

Heldere en duidelijke website goede communicatie nadat de order geplaatst is zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Pluspunten

Op tijd geleverd. Keurig verpakt.

Pluspunten

Overzichtelijke webside Op vragen via email snel antwoord Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

In de beschrijving van een artikel, in mijn geval een laptop, zaten wat onduidelijkheden

Pluspunten

Weer erg prettig geregeld. Alles zoals verwacht en binnen de gepubliceerde afspraken.

Pluspunten

Snel en goede service.

Pluspunten

snelle levering betrouwbaar goed op de hoogte worden gehouden waar het pakketje zich bevind

Pluspunten

Mensen die echt servicegericht zijn.

blijf investeren in goede mensen.

Pluspunten

Het simpele feit dat men doet wat wordt beloofd is al top. Bovendien worden de goederen goed verpakt aangeleverd.

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Bijzonder vlotte afhandeling en goede informatie na de bestelling en het moment van verzenden enz .

Pluspunten

Laptopshop: 1. Zorgt voor een snelle en betrouwbare levering 2. Geeft nuttige informatie en voorlichting over het product dat je wil bestellen zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt 3. Heeft jouw ideale product bijna zeker op voorraad, inclusief voordelige pakketten 4. Heeft een duidelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke website 5. Houdt de klant te allen tijde op de hoogte van zijn bestelling en de levering 6. Geen opdringerige e-mails

Alleen een onduidelijkheid: Is Laptopshop een onderdeel van CoolBlue, of een op zichzelf staand bedrijf?

Pluspunten

Bij de meeste bedrijven durf ik niet vooruit te betalen. Bij Coolblue en Laptopshop, doe ik het met plezie ze zijn zeer betrouwbaar.

Beter dan dit kan toch niet.

Pluspunten

Uiterst correcte bestelinformatie en levering!

Denk aan milieu, overdreven grote A4 envelop voor een heel klein artikel.

Pluspunten

Veel keus en je krijgt goeie informatie over datgeen je wil bestellen en dat het onderweg is. Een hele duidelijke website en snelle levering!

Pluspunten

Uitstekend advies en snelle service!

Pluspunten

goede service snelle bezorging schappelijke prijs

Pluspunten

Geweldig product, ik ben erg blij met mijn nieuwe speakers en subwoofer. De kwaliteit is uitstekend en ik raad dit product zeker aan bij andere mensen! Kort samengevat: Geweldig product en een uitstekende kwaliteit!

Geen!

Pluspunten

Goede prijs, goede service, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website met makkelijke zoekopties. Snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke website Levering goed en snel.

Producten te duur

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid aanbod, goede zoekfilters, nuttige en uitgebreide informatie over de producten.

Teveel producten op website zijn 'tijdelijk' niet leverbaar.