Pluspunten

Heel prettig bestellen, snel geleverd ook. 's Avonds om 20.30 uur besteld, de volgende dag al bezorgd. Tussendoor houdt Coolblue je constant op de hoogte via mailtjes.

Pluspunten

Eindelijk een bedrijf die doet wat er toegezegd wordt. En.... vriendelijk is.

Pluspunten

doet wat het moet doen. Bestellen en keurig op tijd leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product prima

verzending beter regelen, 24 u later dan geplamd

Pluspunten

- Elke dag tot 23:59 uur bereikbaar - Snelle levering, zelfs op zondag - Netjes en goed verpakt - Je wordt op de hoogte gehouden van het gehele proces, van inpakken van het product, tot het moment van levering. - Goede communicatie - Afspraak is afspraak - De keuze voor wel of geen wachtmuziekje als er onverhoopt een wachtrij is. - Elke medewerker/ster denkt mee en heeft begrip als een product om de één of andere reden niet bevalt. - Retour zenden gratis en geen enkel probleem. Bij de eerste bestelde laptop kreeg ik pijn in mijn ogen van het beeldscherm. Geen probleem voor Coolblue, ik mocht deze ruilen. De tweede laptop had een fantastisch beeldscherm maar helaas was de laptop te traag voor mij. Wederom geen probleem voor Coolblue en dat terwijl ik mijzelf inmiddels bezwaard voelde deze weer terug te moeten sturen. Uiteindelijk na overleg met een medewerker is het 3x scheepsrecht geworden. Ik ben blij met mijn nieuwe laptop en haast nog meer met de geweldige service van Coolblue (Mike T, Georgio, Benne, Lotte en hun collega's waarvan ik helaas de naam niet weet). "alles voor een glimlach" deze service maakt Coolblue helemaal waar. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Geen verbeterpunten, wel tips: - Iets meer aan de weg timmeren voor naamsbekendheid. - Prijzen voor accessoires concurrerend houden.

Pluspunten

snel, goede klantenservice, uitgebreiden informatie over producten.

geen.

Pluspunten

Snel, efficient en zeergoed te bereiken klantenservice

Pluspunten

Duidelijke omschrijving product. Snelle levering. Veel keus. Goede selectie methode op website

Zou het zo snel niet weten

Pluspunten

Goede service, goed geholpen. Razendsnelle levering. Personeel denkt mee, is vriendelijk en servicegericht. Ik beveel Coolblue regelmatig aan (bij bijv. collega ondernemers). Zij hebben ook allemaal positieve ervaringen!

Pluspunten

Makkelijk bestellen , en top = voor 24.00 u besteld volgende dag geleverd , en je kan oooook nog kiezen waar . Gewoon top top top .

Ik zou het niet weten !!!

Pluspunten

Reeds meerdere producten bij CoolBlue gekocht. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vooraf uitstekende informatie. Prettig contact met medewerkers (denken mee). Snelle en correcte levering. Kan dit bedrijf aan bevelen.

Zou niets kunnen bedenken

Pluspunten

Snelle afhandeling en betrouwbaar Gewoon top

Pluspunten

snel en betrouwbaar

after sales

Pluspunten

Vriendelijk en betrouwbaar

Pluspunten

Duidelijke vermeldingen op de website. Stipt verzending, zoals omschreven.

Call center moeilijk te bereiken.

Pluspunten

Snelle levering, aardig te woord gestaan in de winkel (Utrecht), overzichtelijke website, etc...

In de winkel leek de zoekfunctie uitgebreider dan thuis op de site waardoor ik thuis meer moeite had met het vinden van de juiste producten.

Pluspunten

Correcte levering (op de tijd zoals overeengekomen) Prettige help desk (ervaruuit het verleden, bij alle bestellingen gedaan, een keer gebruikt met een vraag, geen klacht) Gewoon goed dus.

Ja, als goed Hollander, de prijs mag altijd nog iets omlaag, al hoewel, de prijs al behoorlijk laag is :)

Pluspunten

Betrouwbaar Uitgebreid asortiment

Verzendkosten niet altijd de goedkoopste

Pluspunten

Snelle bevestiging van de bestelling(op zondagavond!) Perfekt op de hoogte gehouden van moment van inpakken,verzenden en levering(maandagmorgen al) Heel erg tevreden over afhandeling,prijs en levering,aan te bevelen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestellen ging razendsnel. Zondagavond mijn gegevens invullen en maandagmiddag was de laptop in mijn bezit. Ik heb het pakket aan het postkantoor in de buurt laten bezorgen zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven.

Maak jezelf wat meer bekend! Ik had hiervoor helaas nog nooit van jullie gehoord.

Pluspunten

Snel en duidelijk!

Pluspunten

- duidelijke website - zeer snelle levering van bestelde goederen - alles ziet er goed uit

- onduidelijk voor mij is hoe het met garantie (bewijs) zit? Ik heb geen nota ontvangen.