Pluspunten

Goede geholpen aan de telefoon. Duidelijke website. Laptop de volgende dag in huis.

Geen. Houden zo!

geen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle goed verzorgde levering.

Pluspunten

goed verpakt zeer snelle levering en op zondag geleverd ..klasse en natuurlijk een goede prijs

Pluspunten

Goede en makkelijke manier om een product te bestellen en de status m.b.t. de afhandeling /aflevering is perect voor elkaar.

Pluspunten

Goed assortiment en snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering, duidelijk wanneer wat gebeurd en er wordt een beetje humor aan je levering toegevoegd. Verder echt super geregeld

Een systeem waarin je in stappen aan kan geven welke eisen je aan je laptop wilt hebben, en wat meer uitleg bij de specificaties.

Pluspunten

Supersnelle levering met "Vandaag nog"-bezorging waarbij de zending is te volgen op de kaart. Verder goed als altijd bij CoolBlue webshops.

Pluspunten

Snel en kwaliteit

Pluspunten

Jullie zijn gewoon geweldig:)

Pluspunten

duidelijke web-site supersnelle respons supersnelle levering

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Ik heb het pakket bij een bestelpunt laten brengen zodat ik het moment van ophalen zelf kon kiezen. Ik heb gekozen voor de Laptop Pro 3. Dat heb ik gedaan bij de web site Tweakers. Coolbleu stond daar aangeschreven als een van de goedkoopste aanbieders. Ik heb al een eerder een vriezer bij Coolbleu besteld en het gemak, de late besteltijd en de snelle levertijd en en vele levermogelijkheden was me toen ook al opgevallen. Vanwege mijn goede ervaring heb ik weer gekozen voor Coolbleu

Het zwarte toetsenbord was niet leverbaar. Coolbleu zou als grote inkoper wat scherper mogen prijzen.

Pluspunten

Supersnelle levering, zonderadministratie en verzenkosten Overzichtelijke website en de keuzehulp is prettig. Vergelijking t.a.v andere systemen maakt kiezen simpeler

Productspecificaties kunnen iets uitgebreider

Pluspunten

Altijd de volgende dag geleverd, zaterdag besteld en kreeg het zondag middag binnen. 2 Pakketjes. Word ook goed op de hoogte gehouden. Had nog nooit van Coolblue gehoord maar ben er erg tevreden mee. Ga er zeker meer bij bestellen.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Fijne website, Snelle levering en goede informatie voorziening na bestelling

Pluspunten

duidelijke site, eenvoudig bestellen en via de mail word je prima op de hoogte gehouden over je bestelling, over de verzending etc. Prima en snelle service, dag A besteld en dag B in huis, zelfs als je op zaterdagavond nog iets bestelt wordt het op zondag geleverd !

ga zo door !

Pluspunten

Snel en simpel producten vinden, vergelijken en bestellen. Groot assortiment. Op zaterdag besteld, zondag geleverd. Eindelijk een bedrijf dat het belang van humor begrijpt; de coolblue doos is hilarisch!! Vergeet hem niet aan alle kanten te bekijken!

Pluspunten

Aankoop geleverd volgens afspraak. Product geheel volgens verwachting.

Pluspunten

Goede laptop voor een mooie prijs. Kopen bij is Coolblue is erg prettig. Goede communicatie en altijd op tijd geleverd.

Pluspunten

Snel en accuraat. Zeer tevreden

Pluspunten

Heldere en informatieve website met goede selectiecriteria. Super snelle levering, 's avonds besteld en betaald met iDeal, volgende morgen al in huis. Perfecte communicatie, elke mutatie steeds per email aangekondigd en goed toegelicht. Evenzo de factuur. De bestelde laptop doet het uitstekend. Kortom, alles naar wens.

Intern geheugen is uitbreidbaar, staat niet op deze site, wel bij http://www.acer.nl/ac/nl/NL/content/model/NX.MQREH.009