Pluspunten

Zeer snel (zondagmiddag besteld, maandagochtend in huis) en keurig op de hoogte gehouden van het verzendtraject. Groot pluspunt door in het weekend te kunnen bestellen. Notebook was goed verpakt. Kan de humor van Coolblue zeer waarderen

De website mag minder druk/chaotisch. Moeilijk lezen bij behoefte aan info.

Pluspunten

Makkelijke bestelmethode. Goede service. Creditcardbetaling werd in eerste instantie afgekeurd. Bleek een overgang te zijn van mijn creditcards en verloopmaand. Is een goede zaak!!! Veiligheid voor alles. In één woord geweldig.

Vooral doorgaan.

Pluspunten

De levering was lekker snel ! Mooi en stevig verpakt ook! Geen verbeter punten ik ben erg tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

Tijdig, informatieve site en komt de afspraken na.

De exacte gebruikte materialen van het product worden niet aangegeven. Bij een van de laptops had ik het gevoel dat die een plastic speelgoed was.

Pluspunten

Super levering, zaterdag avond om 8 uur besteld, zondag middag in huis! Tevens een overzichtelijke site.

Pluspunten

levert zoals beloofd. zeer snel en netjes verpakt.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Enorm goede service, zondag besteld--> maandag in huis!

Pluspunten

Via internet heb ik om 23 uur een printer en een laptoptas besteld. De volgende dag was de bestelling al op mijn kantoor geleverd. Top kwaliteit!

Pluspunten

Zeer snelle levering, op zaterdag besteld en op zondag geleverd!

Pluspunten

Accuraat, snel en zoals beloofd ook; voor 23:59u. besteld, de volgende dag in huis. Perfect !

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle levering. Goede inzet van communicatiemedia via SMS en mail.

Pluspunten

Snel en correct. Prima.

Pluspunten

Snel, mooi, handig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid, prijs

?

Pluspunten

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen, snel bezorgt, goede service, duidelijk aangegeven specificaties van producten & product reviews.

Pluspunten

Ik ben niet anders dan heel erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering waarbij prima op de hoogte gehouden van status van bestelling. Goed product.

beantwoorden van vragen

Pluspunten

Pluspunten

top aparaat en een hele snelle leveribg ben er heel blij mee

Pluspunten

- komplete en betrouwbare info op de site - prijs en zeer korte levertijd - tijdens de installatie van de geleverde laptop werd ik per telefoon snel en vakkundig te woord gestaan - een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf zoals Coolblue verdient trouwe klanten

Pluspunten

Goed advies in de Cool Blue winkel en snelle levering. Duidelijke website.

Ik kon geen laptopverzekering afsluiten als ik een pakket bestelde (met muis en sleeve erbij). Dat staat er dan niet bij. Nu zit ik dus zonder verzekering. Heb gemaild om alsnog te verzekeren maar dat kan alleen als ik de laptop terugstuur. Terugsturen gaat niet, want heb alles al geïnstalleerd. Heel jammer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering ...

Op de laptopshop van Coolblue een Lenovo laptop aangeschaft a 700 euro, na enkele weken een defect (harddisk waarschijnlijk). dinsdag 2 september 2014 10:29 Formulier ingevuld met aangeven dat de laptop defect is gevraagd om informatie over RMA formulier, niet te vinden op site. Na nog een mail waarin ik uitsprak te hopen op een snellere reactie (4 uur werd beloofd) kwam het antwoord uiteindelijk op donderdag 4 september 2014 13:08 Het antwoord ? "U kunt uw product hiervoor direct aanmelden via de servicelijn van Lenovo." De service desk van Lenovo beantwoord zo mogelijk nog langzamer, wederom op gereplied met een CC naar Coolblue dat het ik het betreur dat Coolblue geen actieve houding aanneemt in de after sales. Een reactie duurt weer 2 dagen, de inhoud. Wij hebben geen idee waar het over gaat .... De mooiste webshop in Nederland, ten onder aan haar eigen succes .... dood zonde .... order 10361054