Pluspunten

Uitzonderlijk nette service. Goede en prettige communicatie over de voortgang van de order.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling Snel en correct geleverd Makkelijk en kosteloos terug te geven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen...

Pluspunten

Overzichtelijke website. Ruim voldoende keuze. Supersnelle levering. Leuke humor ;-)

Pluspunten

Snel, duidelijk, goedkoop

een tool om snel te zoeken welk type geheugen nodig was.

Pluspunten

Stipt volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Goed advies Kennis van zaken Snelle levering Prima product

Pluspunten

Perfect service van begin tot aflevering.

Pluspunten

Prima website, snelle en correcte verzending.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, goede nazorg (had wat problemen met opstarten maar werd telefonisch snel en goed op weg geholpen). Op verzoek snelle toezending van factuur. Dus ook ditmaal zeer tevreden.

Bij de beoordeling van de diverse producten wat meer ingaan op de plus en vooral wat meer uitleg bij de minpunten van het product.

Pluspunten

Ze komen na wat ze beloven. Al eerder zaken gedaan met Coolblue en altijd perfect geregeld. Zijn er problemen met de aankoop regelen ze dat voorbeeldig.

Pluspunten

tijdige levering. Verzoek om mijn voorletters aan te passen.(foutje van mij) Juiste voorletters zijn PTM

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen ik de klanten serves via mail probeerde te contacteren toen duurde het meer als 24 uur voor reactie terwijl er 4 uur stond op jullie site daarnaast heb ik het via Twitter gedaan en heb ik geconstateerd dat de kennis over de producten (of beschrijving wat het product moet doen ) beter kan

Pluspunten

goede informatie klantvriendelijk (alleen telefonisch contact gehad, maar men had alle tijd om het product uit te leggen en mij goed te adviseren). Prijs/kwaiteit verhouding is goed

We hadden extra betaald voor de bezorging in een bepaalde tijd, maar dat is mis gegaan. Door Coolbleu netjes opgelost. Wachttijden aan de telefoon waren wel echt lang.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar zonder een eeuwigheid van doorkiezen. Super vriendelijk geholpen en er is moeite gedaan om mijn specifieke vragen te beantwoorden. Makkelijk besteld. Snelle bezorging, Goed verpakt. Bedankt.

Een attentie voor een positieve beoordeling ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Jullie zorgen voor een glimlach! Bestelling ok, infor ok, bezorging ok, product ok. Kan me niet meer wensen! Ga zo door! Plaatje!

Pluspunten

Goede site, snelle bezorging.

De laptophoes die ik had besteld, werd geleverd in een doos waar wel 6 hoezen inpaste. Dit lijkt me niet echt nodig...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle terugkoppeling. Vandaag besteld en de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

Super snelle levering, elke stap in het bestel- en aflever proces keurig gecommuniceerd. Dit is een voorbeeld voor vele andere webwinkels! Klasse.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop met goede product filters. Duidelijk communicatie tegenover de klant. Houd zich aan de afspraken. De tas kwam de volgende dag al binnen en bevald goed.

Ik heb er verder niet goed naar gekeken, maar misschien betere afbeeldingen van de binnenkant van de tas en/of 3d model tonen.

Pluspunten

Alles geleverd volgens afspraak tegen een zeer gunstige prijs. Kortom weer een nieuwe tevreden klant.

n.v.t.

Pluspunten

snel bezorgd, binnen een dag.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en alles was in orde.

Pluspunten

Ik heb helaas geen tijd gehad eerder te reageren,maar laptopshop.nl heeft een perfecte service. Mijn levering is zoals afgesproken geleverd,en de bezorger is deskundig om in noodsituatie,s zelf in te grijpen,zonder naar zijn chef te vragen naar hulp. Hij krijgt van mij een 10 aan punten Laptopshop.nl krijgt van mij ook een 10 aan punten