Pluspunten

Geweldig! Op zondagavond bestellen en op maandagochtend geleverd conform bevestiging.

Geen idee!

Pluspunten

Prijstechnisch zeer goed en ook de levering op zondag ideaal. Ben zeer tevreden

Pluspunten

Bezorging op elke gewenste dag. Volledige productinformatie.

Pluspunten

Uitstekende website, goede selectiemogelijkheden Snelle levering Adequate informatie over leveringsproces

Betaalbare kabels leveren

Pluspunten

Keuzehulp

Snellere overstap mogelijkheid tussen verschillende gerelateerde shops

Pluspunten

Razendsnelle verzendservice, overzichtelijke site, goede communicatie m.b.t. je product. Heb hier maar 1 keer iets besteld, kan dus geen 10 geven, maar voor een eerste keer was alles zeer uitstekend.

(nog) geen.

Pluspunten

snelle levering en duidelijke website.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

normaal gaat het erg snel, maar nu ff niet.

aflevering duurde nogal lang

Pluspunten

Snelle levering en voor het goede service bedankt!

Pluspunten

Goede service op website en behandeling. krijgt mail als het word verstuurd en ingepakt

Ik kreeg mijn nieuwe monitor opgestuurd in de doos van de leverancier en niet verpakt in een omhulsel van coolblue. dit vind ik nog al raar omdat ik wel vaker bestellingen doe bij hun alleen waarom niet bij zulke dure schermen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Hallo lezer, Beetje raar dat ik eerst onderstaande mail kreeg en vervolgens werd er de volgende dag toch geleverd. Het is dat ik zelf vergeten was om te cancellen maar anders had ik dat gedaan (mijn verwachting na het lezen van de mail was dat het minimaal 10 dagen ging duren). Nu is het maandag en heb ik de monitor toch al in huis dus ik had bijna geannuleerd terwijl jullie toch volgens afspraak zouden leveren. Groet, Tom Geachte heer Tom Passon, Nogmaals bedankt voor uw bestelling met ordernummer 11184593 bij Monitorstore.nl. OVERZICHT BESTELLING ---------------------------------------------------------------- Uw bestelling bestaat uit de volgende producten: 1 x Philips 227E4LHAB (EUR 129,00) Totaal: EUR 129,00 Helaas is gebleken dat het door u bestelde product momenteel niet op voorraad is. U heeft de volgende mogelijkheden: - U kunt de order annuleren. U krijgt het bedrag dan binnen 5 werkdagen teruggestort. - Wij kunnen nagaan wanneer het product op voorraad is en u hierover berichten. De bestelling wordt geleverd wanneer we voldoende voorraad hebben voor uw bestelling. Graag hadden wij vernomen wat u had gewenst. Excuses voor deze vertraging. Met vriendelijke groet, Monitorstore.nl Oostplein 97 3011 KW Rotterdam Tel: (+31) (0)10 7988995 Fax: (+31) (0)10 2125351

Pluspunten

snelle levering tot 22.00 uur online bestellen volgende dag geleverd

Pluspunten

Bestellen ging prima, Vond het ook leuk dat ik een berichtje kreeg dat mijn Monitor ingepakt was. En klaar stond voor verzending. Ik zal 100% zeker weer een volgende aankoop doen bij deze shop als de prijs mij aanstaat. Eigenlijk mis ik die vraag in alle onderzoeken ipv dat gebedel of ik een winkel zou aanbevelen. Maar goed dat is mijn persoonlijke mening.

Zoveel kabels bij nieuwe monitoren en dan een besparing doen van 1,00 euro voor een HDMI kabel niet bij te voegen vind ik beetje zwak. (al dan niet van de fabriek of winkel) Kleine uitleg over het NIET aanbevelen van de shop. Mijn eisen zijn niet de eisen van een ander. Daarom beveel ik NOOIT een winkel of shop aan. Ik wil namelijk niet de verantwoording dragen wanneer het bij een vriend/kennis/familie lid wel fout gaat met een bestelling en dan te horen krijgen Ja maar jij hebt die winkel aanbevolen.

Pluspunten

Snelle levering Prima prijzen

Pluspunten

Bezorging was erg snel. Het was er de volgende dag al. Overzichtelijke website. Veel fotos van de artikelen en zelfs videos. Echt top

Ik zou het niet weten haha.

Pluspunten

Volgende dag binnen

PostNL Trackcode is niet duidelijk in mail. Geen nota/pakbon ontvangen!

Pluspunten

- Duidelijke specificaties - Ruime keus - Snelle en duidelijke levering

Pluspunten

Perfect, alles conform vooraf gemelde levertijd, bezorgtijden, enz enz. Super snel!!!

Geen, ben dik te vreden.

Pluspunten

Super scherp en mooi beeld Snelle levering Eenmaal geïnstalleerd, superscherm!

Blokkering op de statief om de monitor van positie te veranderen werkt niet, dit is op zich geen probleem want de monitor blijft zonder de blokkering ook gewoon in de gewenste positie staan. Monitor staat niet helemaal recht/ haaks op de statief. Eerst geen beeld omdat het moeilijk aan te voelen is dat de voeding er goed in zit, na de de voeding wat bewogen te hebben wel beeld.

Pluspunten

's avonds om 21.00 bestelt. Binnen 5 minuten betaald met Ideal. Bevestiging en rekening in mail. Andere dag (zaterdag notabene), om 13.00 afgeleverd. Keurig met rekening en gebruiksaanwijzing erbij. En alles werkt ook nog. 't ja, dan kun je niet veel beter doen.

niets

Pluspunten

Snelle levering Eerlijke prijzen Goede klantenservice

Pluspunten

Zeer duidelijke en overzichtelijke website, met goede informatie en diverse reviews. Ik zocht een computermonitor, die in het juiste formaat voor een prima prijs voorradig was. Goed dat voor de bestelling de handleiding gedownload kon worden. Uitstekende bezorgservice, die duidelijk aangaf hoe laat de bestelling zou worden afgeleverd.

Pluspunten

Zeer snelle levering Mijn compliment daarvoor!!!

Pluspunten

Uitstekende website met een goede bestelprocedure. Uitermate snelle levering to the point.