Pluspunten

Snelle levering, grote keus, mooie prijzen.

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen

Pluspunten

Alles

Niks

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, goede ino

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering ook al bestel je s'avonds pas heb je het nog steeds de volgende dag in huis. Monitoren in goede staat +hdmi kabels in aparte doos. Kortom top service

Pluspunten

Ontzettend snelle levering en alles is compleet en goed aangekomen. Ik ben erg tevreden over monitorstore.nl!

Pluspunten

Snelle service en duidelijke/heldere communicatie.

Ik had aangegeven dat ik de factuur op papier erbij wilde krijgen, maar deze zat er helaas niet bij en ook niet via de mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering van het product

Weinig informatie over het product, en sommige punten kwamen niet overeen met wat LG zelf over het product meldt

Pluspunten

Zo hoort een webwinkel te zijn. Goede info, snelle reactie op een mail, razendsnel bezorgd en goed op de hoogte gehouden over het verzendproces. Hier kan menig webwinkel iets van leren/overnemen!

Ik ging ervanuit dat als ik mijn bestelling plaats voor 23:59, dat ik die dan de volgende dag kon ophalen op het postkantoor. Dit bleek niet het geval. Dit was namelijk een dag later. Ik weet niet of dit een uitzondering is of regel, maar het was voor mij in ieder geval onverwacht. Niet dat dit afdoet aan mijn verder hele positieve ervaring met Coolblue.

Pluspunten

Snel, goed geregeld, leuke winkel

Niks

Pluspunten

Alles liep erg makkelijk. je werd op de hoogte gehouden van elke stap. Top Top Top

Pluspunten

Super snel geleverd. Heb zelfs een kadobon gekregen na de eerste bestelling.

Pluspunten

Zoals altijd, perfecte levering, duidelijke websites, makkelijk bestellen, geen gedoe, simpelweg Top!

In mijn afgelopen 4 bestellingen niet kunnen vinden

Pluspunten

zeer snelle levering goed product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, scherpe prijzen. Één van de weinige die tot zo laat nog bereikbaar zijn

Even goedkoop waar het product ook voor de laagste prijs wordt verkocht. Zo voorkom je dat klanten spullen kopen bij de concurrent. En 5 euro korting wanneer je je registreert op de nieuwsbrief klopt niet helemaal omdat je dan nog 2 weken moet wachten en dat stond er niet. Dus ik was aan het wachten op mijn kortings code want ik wou het bij mij eerst volgende aankoop toevoegen.

Pluspunten

Supet

Minder zooi in de dozen stoppen waar mogelijk