Pluspunten

-Het moet gezegd worden, de levering van dit bedrijf is echt fantastisch, altijd op tijd. Ik heb deze service nog nooit bij een andere webshop meegemaakt. Ik bestelde mijn product om zaterdag op 22:00 uur en ontving het op zondag om 14:00 uur. -Bovendien is de coolblue site overzichtelijk en opgeruimd, daardoor zijn de producten makkelijk te vinden. Ook de youtube filmpjes over het product kan ik zeer waarderen.

Vaak zijn de prijzen bij andere webshops toch een stukje lager. Overigens leveren deze bedrijven dan niet de geweldige service die Coolblue levert.

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke info, goeie prijzen en supersnelle bezorging. Gewoon helemaal top!

Pluspunten

JUISTE ARTIKEL SNELLE LEVERING GOEDE COMMUNICATIE VEILIGE VERPAKKING VOLLEDIGE ZENDING

LEVERING VOORZIEN TUSSEN 12 EN 18....... LEVERING KWAM PAS 18.20 UUR

Pluspunten

Smells levering. Goed verpakt

Wat te verbeteren als de klant Zee tevreden is

Pluspunten

Pluspunten

Uitzonderlijke goede communicatie rond bestelling en bezorging. uiterst stipte levertijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze bezorgen tot heel laat

Misschien wat eerder op de dag bezorgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering. Goede prijzen.

de overdoos was wel heel erg groot ten opzichte van de geleverde monitor.

Pluspunten

snel en duidelijk

Pluspunten

-Site is goed te doorzoeken op basis van filtercriteria -Goed aanbod -Er werd snel gereageerd op mijn mail met advies/vragen -Het gegeven advies was kundig en ter zake -De bestelling werd goed afgehandeld met mailnotificaties -De optie om voor 15:00 besteld dezelfde avond bezorgen is een leuke aanvulling (kost wel extra geld maar je kiest ervoor of niet)

Voor wat betreft deze bestelling nog geen

Pluspunten

De site geeft de mogelijkheid om producten te vergelijken. Snelle levering zelfs op zondag. Elke beweging van je bestelling krijg je per email te horen zodat je je pakketje goed kan volgen. Leuke opmerkingen op de doos.

Pluspunten

Handige website, veel betaalmogelijkheden, scherpe prijzen, mogelijkheid om bezorgdatum te kiezen en snelle afhandeling en levering.

Eigenlijk geen

Pluspunten

Dit is ongetwijfeld de beste webwinkel die er is. Buiten kijf. Coolblue is qua levering informatie verstrekking de beste die er is. Levering is altijd strak op tijd en top. Keurige info over de producten dmv film of foto's en reviews. Super.

Ik kan niets bedenken :-)

Pluspunten

Zeer snelle bezorgtijd, erg klantvriendelijk, kortom een super winkel!

Pluspunten

Het was er gewoon snel en goed geen complicaties

Pluspunten

Delivery was great, service was great

Pluspunten

Zoals altijd weer keurig verpakt, keurig op tijd en een goede informatievoorziening

Dozen iets verder dichtplakken, kost maar 20 cm meer plakband. Dan blijft de doos mooi dicht.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle reactie en top producten. Snelle levering ook op zondag kortom top!

Pluspunten

Keurig prima afspraak is afspraak.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie over bestelling/zending

niet ongevraagd aankoop aanbevelingen via de mail sturen n.a.v. eerder bestelde goederen

Pluspunten

Waarom heb ik voor CoolBlue/monitorstore.nl gekozen: Snelle levering. Hele duidelijke en overzichtelijke website. Goedkoopste aanbieder als verzendkosten worden meegerekend. Handige reviews om te oriënteren. Zondagbezorging. CoolBlue straalt zeer sterk betrouwbaarheid. Tijdens het navigeren over de site krijg je echt het idee dat je als klant koning bent.

Het aanbod van Dell monitoren is relatief klein. Zo zijn er geen Dell monitoren met TN panelen te koop.

Pluspunten

Goede service Snelle levering Groot aanbod

Pluspunten

mooie lay-out van website. Snelle levering en prima prijzen. Actuele voorraadindicatie. Hier bestel ik in de toekomst zeker nog een keer.

Pluspunten

Service, snelheid, garantie

Prijs