Pluspunten

Heldere website, goed advies, doet wat men belooft.

Pluspunten

Zeer snelle levering (op zondag). Alles erg netjes ingepakt. Goede status update tijdens bestelproces. Snelle en goede reacties op vragen, ook voordat producten besteld zijn.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding supersnelle levering

geen

Pluspunten

Snelle & correcte levering. Zelfs op Zondag en dan ook nog eens bij de prijs inbegrepen. CoolBlue doet gewoon wat ze beloven. In tegenstelling tot andere websites leveren ze de producten meteen en geven ze aan dat het op vooraad is. Ik kom tegen dat je een product besteld en dan pas over 5 tot 7 dagen geleverd krijgt. Wil ik niet. Meteen betalen is meteen leveren.

Op het moment heb ik weinig te wensen van CoolBlue. De informatie voorziening is goed. Wellicht een aparte afdeling die uitgebreid nieuwe technology test. Een soort CoolBlue versie van Tweakers? Misschien dat wij als klanten kunnen aangeven dat we graan een uitgebreider review willen van een bepaald artikel? Of technology die komen gaat? Voor de rest, keep it up.

Pluspunten

Correct geleverd. Duidelijke site.

Pluspunten

Werkt allemaal perfect en erg makkelijk. Bestelde spullen heel snel in huis.

Ik heb alleen nog geen antwoord op mijn vraag. Ik was via de website http://cc.mijnclubstore.nl/ naar Coolblue gegaan en vroeg hoe mijn tennisclub er nu beter van werd. Tot op heden geen antwoord gehad.

Pluspunten

Duidelijke webshop en bovendien een hele snelle levering. Op zondag (!) keurig mijn pakketje ontvangen.

Pluspunten

Bizar snelle levering Veel updates omtrent de status van je bestelling Top klantenservice met veel kennis

Bijna teveel updates omtrent status van je bestelling. Het wordt al zo snel afgeleverd, dus ik zou ervoor kiezen om via 1 kanaal te informeren (email) en misschien iets minder vaak. Een bevestingsmail, mail met track&trace en op de dag zelf een mail met dat het eraan komt.

Pluspunten

De service van Coolblue blijft verbazingwekkend goed. Een voorbeeld voor retailers en webshops. Voor deze service betaal ik graag iets extra.

Prijzen excl. BTW ook vermelden op de website.

Pluspunten

Veel keus goede service

Aanbiedingen langer maken, aanbieding misgelopen omdat het ineens voorbij was, toch gek. Het succes bepaald duur van de aanbieding . Ik vind dat je dan meer moet inkopen.... " afgekocht". Met 10 euro kortingscode.

Pluspunten

Goede producten en adviezen. Stelt ook packages voor in combinatie. Levert conform afspraak.

Pluspunten

Het is gegaan zoals was afgesproken. In een woord "Fantastisch".

Pluspunten

- vriendelijke klantenservice die tot laat op de avond beschikbaar is. - een goede en snelle levering die d.m.v. track en trace te volgen is. - kwaliteit producten

Pluspunten

- Website was duidelijk over technische details van het product - Snelle levering

Pluspunten

'Snelle levering en nette ontvangst in de winkel

Pluspunten

Leveren snel, Leveren het netjes af

Pluspunten

snelle levering, duidelijke uitleg. kortom, zoals het hoor te zijn.

Veiliger verpakking voor harddisk

Pluspunten

Duidelijke en snelle levering Scherp geprijsd

Pluspunten

Snelle service.

Jammer dat Coolblue niet anticipeert op lage prijzen van andere webwinkels. (oa Alternate)

Pluspunten

* snelle levering * uitgebreide uitleg over de NAS op de website

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site en voortgang van de levering

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede website en duidelijke communicatie over de bestelling en de status.