Pluspunten

Communicatie gedurende proces

Pluspunten

Zeer snelle service en levering zelfs op zondag. Ik ben heel tevreden hierover

Pluspunten

Site is helder. Bezorging is helder. Sympathieke tone of voice van het bedrijf, normaal vind ik 'quirky' bedrijven irritant, maar bij Coolblue voelt het authentiek en dat maakt het gewoon tof.

Iemand er bij leveren die de NAS voor me opzet, want ik snap er natuurlijk de ballen van. Haha. Maar misschien doen jullie dit wel en heb ik het over het hoofd gezien, ik ga gelijk kijken op de site.

Pluspunten

Uitstekende , overzichtelijke website en bijna 24/7 multichannel klantenservice!

Pluspunten

Duidelijke website Snel en kompleet geleverd

Pluspunten

Snelle levervoorwaarden worden 100% waargemaakt. Zelfs de vandaag besteld vandaag geleverd is super geregeld en werkt perfect.

Pluspunten

Supersnelle en betrouwbare levering, tegen een goede prijs

Pluspunten

Bestelling is zeer snel geleverd. verder goede berichting per email over de status en voortgang

Pluspunten

Goede hulp bij storingen. Duidelijke uitleg en sturen van beknopte handleiding bij o.a. vervanging van schijf in NAS server. Vriendelijkheid staat hoog in vaandel.

Nog niet kunnen bedenken.

Pluspunten

Service zit in het DNA van Coolblue en dat merk je aan alles.

Pluspunten

Goede informatie over uitstekend product

Kies andere bezorgingsmethode ipv Post.NL. Verzending ging hopeloos mis. Zaterdag besteld en product zou zondag tussen 14;20 - 16:20 geleverd worden. Meldingen van post.nl 'chauffeur onderweg', later 'excuses voor vertraging' gevolgd door 'bezorging mislukt'. Post NL is zelfs de straat niet in geweest. Daar blijf je dan de hele dag voor thuis. Uiteindelijk laten afleveren bij een afhaalpunt. Twee dagen later dan gepland.

Pluspunten

Snelle service Makkelijk bestellen over internet

Zou mooi zijn als je locatie en tijdstip van bestelling kon veranderen.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke omschrijving van de producten Goede service

Erg weinig. Ik kan ze zo snel niet bedenken.

Pluspunten

Vlotte levering, uitstekend verpakt, aanrader om daar iets te kopen en de prijs is uitstekend.

Pluspunten

Zeer tevreden, vandaag bestellen, morgen in huis. IK Werd continue op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was.

Pluspunten

Snel geleverd! Op donderdag 23:57 besteld en inderdaad, zoals gezegd de volgende dag in huis. Dat dit dan pas tegen 17:00 was, is Nascenter.nl niet aan te rekenen. Dit lag helaas aan TNT Post...

Pluspunten

Snel geleverd, prima service

Na mijn mening bij deze aankoop ben ik 100% tevreden.

Pluspunten

Zeker in aanmerking nemend mijn eerdere ervaringen met dit bedrijf, service en levering (ook op zaterdag) is top!

Pluspunten

Heldere website, retevlotte levering,

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik niet direct een bevestiging teruggestuurd. Waardoor je toch gaat twijfelen of alles wel helemaal goed gaat. Pas enkele uren later kreeg ik de bevestiging dat mijn bestelling was ingepakt.

Pluspunten

top service. voert ook uit wat ze beloven wat etreft levering. levering ook mooi binnen aangegeven tijdsslot

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs, hoewel niet de allergeoedkoopste. Levering binnen de beloofde termijn.

Mooie doos, maar toch slecht verpakt. De harddisks waren gewoon in enveloppen gedaan. Onvoldoene vulmateriaal in de doos om ze te fixeren. Je wilt niet dat 2x3TB aan harddisks liggen te rammelen in de doos!

Pluspunten

Zaterdag voor 23:59 besteld de volgende dag in huis. Je word heel goed up to date gehouden wat betreft de facturatie en de verzend status. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden.

Pluspunten

Ideaal instap model vanwege de lage kosten. Uitstekende software en deze ondersteund prima tijdens de installatie. Aanrader.

Pluspunten

Snel geleverd zoals beloofd.