Pluspunten

snel klaar makkelijk alles is intestellen

beetje sloom(weinig cpu)

Pluspunten

Voordelig MEGA gunstige levertijd

Advies aan de telefoon gevraagd en dat moest worden nagevraagd aan collega's en voor sommige vragen moest ze Google gebruiken om mijn vraag te beantwoorden.

Pluspunten

Op zaterdag besteld en al op zondag geleverd! Goede zoekmogelijkheden binnen de site. Goede productinformatie.

Combinatie deals zouden concurerender kunnen. Het verschil in prijs voor de aanbevolen interne schijven tussen de plaatselijke computerzaak en coolblue was wel heel erg groot. Die heb ik om die reden dus niet meebesteld.

Pluspunten

Zaterdag voor 23:59 bestelt is zondag middag in huis.

Pluspunten

Goede informatieve website. Zeer snelle levering. Leuke verpakking en de dure spullen goed/veilig verpakt.

Pluspunten

ECHTE 24 uurs service. Rond 23.00uur besteld, de dag erna rond 10.30uur bezorg. Hoezo goede logistiek ?

Via links in de advertentie van het product direct doorlinken naar de productspecificaties van de leverancier.

Pluspunten

Geweldige service! Half uur voor ontvangst van het pakket werd ik per sms ingelicht. Precies een half uur later stond de pakket dienst voor m'n deur.

Blijf zo door gaan!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke informatie. Goede communicatie.

Zou ik zo snel niet weten.

Pluspunten

Snelle levering en top producten

In de toekomst zo door gaan !

Pluspunten

Betrouwbaar, 7 dagen per week leveren.

Prijsverschil ten opzichte van andere webshop nadert de grens van wat nog acceptabel is...

Pluspunten

Zoals altijd bij Coolblue. Snel en makkelijk!

Pluspunten

snelle goede levering. wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering. Veel updates over verwerking van de bestelling.

Pluspunten

De bestelling bij NAScenter, de WD Mycloud 4 TB werkt perfect, aansluiten, direct zichtbaar in mijn netwerk. Installatie verliep voorspoedig, al moet je er wel even voor gaan zitten. Maar met uitgebreide de te downloaden handleiding lukt het allemaal prima. Een echte aanrader die doet wat je ervan mag verwachten, en dat ook nog eens voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. En zoals je ook van Coolblue mag verwachten verliep de bestelling en aflevering via NAScenter weer 100%. Keurig verpakt, geleverd zoals afgesproken. Geen enkele reden tot klagen.

nvt

Pluspunten

Exact gekregen wat ik verwachtte, op het afgesproken moment, tegen een scherp tarief.

Pluspunten

Hele fijne website, waarin je precies uitkomt op wat je nodig hebt Supersnelle levering

Pluspunten

Tja wat kan ik hier over zeggen. Zoals gewoonlijk weer snel en keurig geleverd. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Ik weet ze niet.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt aangekomen en qua prijs ook goed. Niet de allergoedkoopste, maar door mijn goede ervaringen bij CoolBlue toch weer teruggekomen.

Pluspunten

Snelheid en het op de hoogte houden!

Prijs

Pluspunten

Wat men aanprijst op de site maak men ook echt waar. Zeer snelle levering, goed vepakt, redelijke prijs.

Pluspunten

Snelle goede levering en service.

geen.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Veel kennis en teruggebeld

Nvt