Pluspunten

Snelle levering. En alles was duidelijk uitgelegd in de email en sms

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website(s), klantvriendelijkheid, ook op zondag bezorging mogelijk

Pluspunten

Zeer snel - binnen een dag - zoals beloofd, geleverd. Prima verpakt; doos is ook geschikt voor eventuele terugzending.

geen

Pluspunten

Overzichtelijk veel keuze

Misschien filter toevoegen voor draadloze/wireless schijven.deze zijn niet makkelijk te vinden

Pluspunten

Supersnelle service, communicatie up-to-date, nette prijs

Pluspunten

SUPER SNELLE SERVICE. TELKENS WEER VERRASSEND!

GEEN

Pluspunten

Geleverd zoals beloofd op de site Snel en perfect verpakt.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site en zaterdag de nas besteld om 16.00 uur en zondagmiddag in huis helemaal super

Pluspunten

Buitengewoon snelle en goede service ten aanzien van uitlevering product.

Pluspunten

Lekker snel duidelijke website en redelijke prijs !

Betalen met Amex aub... Ik ben al meerdere keren uitgeweken naar andere webshops hierdoor... Amex heeft gewoon de beste online voorwaarden....

Pluspunten

Bezorging was supersnel, materialen waren ook goed verpakt.

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Goede prijs,snel, goed verpakt, duidelijke communicatie. Top webshop

Pluspunten

super severs bij jullie bedankt

Pluspunten

Snelle bezorging zoals beloofd op de web site. NAS + drive was goedkoper dan aparte drive kopen.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering, zondagavond besteld, maandag geleverd.

NAS werkt niet, windows ziet hem niet. Gebeld met helpdesk, geven aan dat het een bekend probleem is en dat de productspecialist terugbelt. Niet dus. Jammer, nu kun je er niet mee werken. Ik denk dat ik hem terug stuur

Pluspunten

Het pakket werd goed en snel thuis bezorgt, aangezien dit mijn tweede Nas server is van het merk Buffalo heb ik alleen maar positieve lof voor de kwaliteit

Pluspunten

goede website sneller respons goede levering goed verpakt, komen belofte na vandaag besteld morgen in huis wat bij sommige winkels niet goed gaat. klasse firma coolblue

Pluspunten

- Fantastische service, - Het is zelfs mogelijk om dezelfde dag nog geleverd te krijgen, - Duidelijke website, - Goederen zonder vragen retour kunnen sturen. Dit is zomaar een greep uit de positieve punten. Bestel je wat bij Coolblue? Dan komt het helemaal goed.

Pluspunten

snelle levering juiste artikelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Razendsnelle levering en opvolging. Soms iets te snel.

Interne communicatie. Een van de 4 schijven bleek defect. Met David Kramer van de klantenservice afgesproken dat ik een nieuwe zou bestellen en het geld voor de defecte schijf zou terugkrijgen als deze retour was. De nieuw bestelde schijf kwam vrijdag en gisteren een vervangende voor de defecte. Ik heb nu dus een schijf te veel en moet weer de retour riedel aflopen. Zucht. Ook de notificaties waren doorgedraaid. Ik werd bestookt met tegenstrijdige SMS jes. Zo zou een pakketje bij het postkantoor klaarliggen en kort daarop kwam er weer een melding dat het pakketje onderweg zou zijn. Tikje chaotisch allemaal.

Pluspunten

Ik heb hier bij NAScenter.nl de ZyXEL NSA325 v2 aangeschaft. Omdat ik hier geen enkele ervaring mee had, heb ik eerst om wat uitleg gevraagd. Daar ben ik prima bij geholpen en de medewerker heeft mij duidelijk het hoe en wat uitgelegd. Top. Thnx.

Pluspunten

Zeer tevreden over de bestellen en vooral de wijze waarop dit verwerkt is.

Pluspunten

Goede producten en beschrijvingen. Snelle en goede levering goed verpakt. Goede producten.