Pluspunten

- betrouwbaarheid, afspraak is afspraak - snelheid van handelen - contact, met reactie op mails, ze willen graag presteren

- distributie via mijn pakket van postnl. is bagger. De eerste keer op zondag bezorgen werd uiteindelijk dinsdagmiddag!

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt en prima prijs

Pluspunten

Snelle levering en fantastisch op de hoogte gehouden wat betreft mijn bestelling. In een woord geweldig ! Kan niet beter.

Pluspunten

- Bezorging op zondag en daardoor snel. - Bezorging tussen de opgegeven begin-/eindtijd. - Keurige verpakking. Te hergebruiken.

Pluspunten

Bijna té snel goed verpakt

Geen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

alles is helder, overzichtelijk en duidelijk

maar dan komt de bezorging. de eerste dag zouden ze zijn geweest tussen 10.30 en 12.00 uur. de bezorger kan wel zijn geweest maar heeft in elk geval niet aangebeld. de volgende dag kwamen ze tussen 9.30 en 21.30. en laten ze nu komen rond 8 uur toen we een uurtje weg waren.................... jammer van de service van de webshop (voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis) op deze manier wordt afgehandeld door PostNL.

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, foto's zijn duidelijk van het te kopen product. Reviews zijn ook handig. Ook interessant zijn de review filmpjes over een product die door een medewerker worden gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte bezorging

zou een email krygen als het produkt in vooraad was ,zag dat het produkt al aanwezig was dus bestelt voor de email,die was te laat

Pluspunten

Goede informatie, snelle levering, betrouwbaar

Pluspunten

Snel bezorgd Duidelijke communicatie De goedkoopste

Pluspunten

Een webwinkel met een levertijd binnen 24 uur, een fysieke winkel waar je keurig geholpen wordt en een service die je bijna nergens meer tegen komt, zo goed!!

Pluspunten

Goed product,correcte levering.

Pluspunten

snelle levering goede begeleiding verzending goed product

te grote doos voor een klein produkt

Pluspunten

1. goede service 2. bereikbaar 3. goede informatie

Pluspunten

Goede en betrouwbare informatiie over de producten Snelle levering, Vaak competieve prijzen

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice Bezorging per koerier

Moeten zoeken in 161 webwinkels, één webwinkel zou veel fijner en gebruiksvriendelijker zijn.

Pluspunten

Niemand is perfect, maar PDAshop van Coolblue komt dichtbij. Levert de producten snel en op de juiste manier af. Enig puntje van verbetering is de prijs, want PDAShop is niet altijd de goedkoopste..

Prijzen kunnen iets scherper.

Pluspunten

De service en de snelheid tussen betaling en levering en het updaten van wanneer iets komt.

Geen het was gewoon goed!

Pluspunten

Bestelling is prima verlopen. Na 23:00 besteld en inderdaad volgende dag in huis. Prima verpakt en producten kwamen overheen met beschrijving.

niet altijd de goedkoopste, maar wel alles in huis

Pluspunten

Snelle levering super tevreden!!! Een dikke 10

Ga zo door!!

Pluspunten

Duidelijke site, Snelle levering,

Pluspunten

Zeer tevreden en goed in verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Zeer snel geleverd en deskundig verpakt.

Pluspunten

Hoesje voor mijn iPhone gekocht. Binnen 24 uur geleverd en werd over het verzendproces goed geïnformeerd. Ik hEb veel gehad aan de reviews. Daardoor wist ik wat ik kon verwachten en dit is voor 100% gerealiseerd