Pluspunten

Snelheid van leveren

Pluspunten

Snelle levering, prima producten ontvangen met duidelijke omschrijving en gebruiksaanwijzingen!

Pluspunten

Geweldige service

Ga zo door

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de levering van het product en de communicatie rond de levering van het product

Doen wat je beloofd. Op de website staat dat je vragen/klachten binnen 4 uur door Coolblue afgehandeld worden. Ik gisteravond een klacht/vraag over het product gesteld. Eind van de middag heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice wanneer ik een antwoord kan verwachten. Op beide mails heb ik nog steeds geen antwoord gehad. Ik stuur het product nu maar terug. Ik heb zin om nog meer moeite te doen.

Pluspunten

Zeer snelle verzending, uitstekend produkt en degelijk verpakt

Pluspunten

veel keuze en snel geleverd markt conforme prijzen (leren telefoonhoesje besteld)

Riemclip-telefoonhoesjes raken misschien uit de mode, maar voor mensen zonder kantoorbaan -ben zelf vaak op de bouwplaats- is zo'n telefoonhouder erg praktisch. Smart Phone is snel deffect bij vallen uit borst- of broekzak. Fijn dat jullie deze riemclip voor I-Phone4 WEL in het assortiment hebben.

Pluspunten

geleverd wat ik besteld heb.

in het weekend niet beloven dat het er maandag is.

Pluspunten

ALLES IS GEGAAN ZOALS IK HET WENSTE hET WAS GEWELDIG

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, bezorging op postkantoor mogelijk en een goed product.

Via MijnPakket was niet te zien hoe laat de bezorger naar verwachting zou aanbellen. De tijd werd niet specifieker dan dat er op dag x zou worden geleverd.

Pluspunten

Super!. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Een duidelijke website (die een beter zoekfunctie zou kunnen krijgen), en vooral een goede afhandeling. De prijzen zijn niet de laagste, maar daar heb ik enigzins vrede mee. Mijn eerste bestelling was een miskoop (Windows Phone), en deze is heel correct teruggenomen, waardoor ik ook weer een andere heb bested.. Zo wint men dus vertrouwen!! Een dike Negen dus!

Zoekfunctie van de site vindt minder producten dan google, binnen hun Eigen winkel notabene!. Zoek maar eens op "Qi"

Pluspunten

Voor 23.59u besteld wordt de volgende dag ook echt geleverd, dus zeer snel. Voorraad status is betrouwbaar. Goede product informatie. Goede en betrouwbare reviews van mede shoppers. Bijna altijd de beste prijs. Kortom : Betrouwbaar en snel.

Misschien meer product videos.

Pluspunten

-snelle levering -goede service -groot assortiment

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

was geen factuur bij mijn telefoon,heb nu geen garantiebewijs.

Pluspunten

Dear coolblue , your shop has been my favourite due to the high quality and express delivery of products to me as i bought several electronics from the place,usually it takes one day but recently my order took 2 days i dont why the services is going backward .

Pluspunten

- Zeer klantvriendelijke customer service - Snel geholpen - Consistent (collega's weten wat er besproken is met andere collega's/ niemand spreekt elkaar tegen/ beloften worden waar gemaakt/ geen procedurele manco's - Product snel geleverd - Helaas was het product defect, maar dit is zeer adequaat, netjes en kosteloos (voor mij) afgehandeld, zonder enige vorm van discussie of vertraging. EERSTE WEBSITE DIE IK KEN DIE ZICH WEET TE ONDERSCHEIDEN IN KLANTVRIENDELIJKHEID.

Pluspunten

Zeer goede service. Verzending gebeurt zeer snel, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Bij problemen krijg je een deskundige medewerker aan de lijn die goed helpt om het probleem op te lossen.

Pluspunten

fantastisch! snel en keurig!

Pluspunten

duidelijke site en altijd goede prijzen ook hulp bij zoeken en het is ook prettig dat je naar een winkel kan als je er niet uitkomt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kocht bij PDAshop/CoolBlue een hoesje. Website prima, levering prima en snel. Begeleiding vd levering middels mailtjes ook dik in orde. Maarrr... (zie verbeterpunten).

Het hoesje kostte €24,95 ofzo. Een paar dagen later zag ik hetzelfde hoesje op een andere site voor slechts € 18,95. Da's wel een ernstig fors prijsverschil... Moet scherper kunnen!

Pluspunten

Sneller kan niet Zeer tevreden.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel geleverd

beschermmateriaal (van die plastic luchtzakken) waren allemaal kapot/leeg! gelukkig was de bestelling dat niet. aangezien er voor de rest geen scherpe materialen in de doos zaten en de doos aan nergens beschadigingen had lijkt het bijna alsof het plastic bewust kapot er in was geplaatst

Pluspunten

Beloven wat zij vertellen

Pluspunten

Goede site en netjes de volgende dag binnen. Geweldig