Pluspunten

Snel, betrouwbaar, overzichtelijk en goede prijsstelling.

Niet alle beschikbare accessoires worden op de site weergegeven, zoals bijvoorbeeld een beschermhoes voor de smartphone. Deze wordt later overigens wel via de mail aangeboden.

Pluspunten

Snelle en correcte administratie afhandeling. In 2 dagen (inclusief dag van bestelling/betaling) bezorg. Bestelde artikel plus documenten in zeer goede verpakking ontvangen

Pluspunten

's Avonds besteld, volgende dag - uitstekend verpakt -geleverd. Perfect!

Niets: prima zo.

Pluspunten

Pluspunten

Mankeerde niets aan binnen één dag op het afgesproken afgehaald. Alle goed verzorgd.

Pluspunten

heel goed geregeld, en stipt op tijd

Pluspunten

Vandaag bestelt, morgen in huis. Het klopt!. Prima info over levering. Pakket compleet en zeer verzorgt.Geweldig!

Zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle levering, prima service.

Pluspunten

Makkelijke afhandeling op de site. Bezorgt binnen de termijn.

Pluspunten

Uitstekend geregeld!

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie over de order voortgang.

Betere bereikbaarheid klantenservice. Assortiments manager zou betere bundels kunnen samenstellen. Prijsstelling is vaak, net als de dienstverlening, premium. Daar zou nog een slag gemaakt kunnen worden.

Pluspunten

Wordt juist geïnformeerd over bestelling

Artikel werd in eerste instantie op leveringsdatum de volgende dag gezet. Volgende dag eenmail gehad IBM vertraging bij verzending? Ik heb voor 22.00 uur besteld waarom dan niet zelfde dag verzonden ? Ook levertijd post nl klopt van geen kant.zou tussen 14.00 en 16.00 worden bezorgd maar werd pas na 20.00 bezorgd. Jammer had er net een paar uur vrij voor genomen zodat er iemand thuis was.

Pluspunten

bestelde mobiele telefoon geleverd binnen 1 dag zoals beloofd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik koop een combinatie pakket, een hoesje en een coverprotector. Krijg ipv dezelfde maat een passend hoesje en een veels te grote protector. Waarom als ik een duo aanbieding koop zou ik 2 verschillende maten willen???? Nooit meer deze winkel voor mij, cover protector (een passende) al ergens anders besteld want zelfs terugsturen naar zo'n slecht bedrijf is mij teveel werk.

Pluspunten

Perfecte service

Duidelijk bij zetten voor wat voor telefoon een Samsung s3 en s4 passen er niet op bij de automatische oplader waar je heb op moet leggen. Gelukkig wat het bedoeld voor een nokia lumia 930

Post.nl niet vlot met leveren.2 dagen moeten wachten.

Pluspunten

Ongelooflijk goede service, chapeau! Sterke branding ook van coolblue, erg goed.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging

Pluspunten

De vele berichten over je order van begin tot eind. ook het telefonische contact die gelegd word voor afleveren helemaal top.

De eerste bezorger had geen geduld moets even 3 minuten wachten maar die tijd had hij niet. Of plan ze niet zo vol in of huur er 1 extra in. Ze worden toch aan coolblue afgerekend als niet netjes en ongeduldig gaat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel, zeer snel

De bestelde bundel is overcompleet. Ik heb nu 2 universele opladers Letters van deze website is moeilijk te lezen

Pluspunten

snel, goede informatie, perfect!

ik heb geloof ik 3 a 4 mailtjes gehad met daarin info over de bestelling. Dit is heel goed alleen zou ik waar mogelijk er voor kiezen de informatie uit de verschillende mails samen te voegen in een a twee email(s).

Pluspunten

Supersnelle levering top verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Als eerste, wat een geweldige service van de PDA shop, ze doen echt wat ze beloven. Mijn MIO is prima aangekomen en ik heb hem al gebruikt. De verpakking was prima.

Gewoon zo doorgaan.