Pluspunten

Snelheid! en prettige website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke checkout, snelle levering.

Ik heb geselecteerd om thuis af te leveren en krijg van PostNL een mail met "Vandaag vanaf 16.00 uur ligt uw Coolblue-pakket, met barcode 3SCOOL6153826 voor u klaar op het PostNL Postkantoor (met uitzondering van zon-/feestdagen)." Terwijl hij gewoon thuis afgeleverd wordt, zoals ik ook aangegeven heb. Maar ik ging natuurlijk wel twijfelen of dit wel goed zou komen. Daarbij is de afzender van deze mail PostNL terwijl alle andere mails als afzender Cooblue hebben. Verder zou ik niet 2 keer achter elkaar (zat slechts een paar uur tussen) per mail een consument om een mening vragen over de zelfde order.

Pluspunten

+ Snelle levering + Een van de goedkoopste + Handige voorraadnotificatie per email/SMS

Bestelling werd via PostNL thuisbezorgd, echter in de mailnotificatie stond dat het product kon worden afgehaald, dat zorgde voor verwarring.

Pluspunten

Snelle levering,groot aanbod van artikelen

Meer specificaties

Pluspunten

Je bestelling is meestal de volgende dag bezorgd zoals beloofd. Retourneren is ook goed geregeld en makkelijk, mits je het artikel in de originele verpakking terug stuurt en natuurlijk in goede staat. Ik heb een aantal artikelen besteld bij Coolblue en een enkele geretourneerd, en dat is allemaal zeer goed gegaan, ook op financieel gebied. Dus, je bestelling: Snel in huis. Geen problemen met retouren. Bij retouren je geld op tijd terug.

Ik heb geen verbeterpunten, ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Ik heb 2 minuten geleden een andere vragenlijst ingevuld en nu komen jullie hiermee. Vind ik niet sterk !!!

Pluspunten

Zeer snelle levering keurig verpakt, zeer professioneel bedrijf!!

Pluspunten

Alles zoals beloofd! Artikel keurig netjes verpakt, onbeschadigd en binnen de beloofde tijd bezorgd. Verder geen wensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte bezorging :-)

Waarom krijg ik een mail dat ik mijn bestelling op het postkantoor moet afhalen terwijl het thuisbezorgd wordt? En de klantenservice is niet bereikbaar ! Elke keer,nog 7 wachtenden voor u!

Pluspunten

snelle en duidelijke afhandeling, groot assortiment, bijna alles op voorraad.

Pluspunten

snelle levering, handige site!

geen idee voor nu ging alles prima!

Pluspunten

Hele snelle levering! Goede cimnunicatie per mail en sms!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, duidelijke website, eenvoudig bestelproces

Pluspunten

goed en snel, en volgens afspraak, precies het product wat ik wilde

Pluspunten

Prima service en snel.

Iets meer informatie bij de producten. Ik vond de informatie bij Philips hue te summier.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Duidelijke info. Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Pluspunten

- Was weer super geregeld voor 23.59 uur besteld volgende dag weer binnen super !!!!!

- Geen

Pluspunten

Volgende dag thuis Handig verpakt

Sms sturen is wat overbodig, mail ontvangen de meesten ook op smartphone.

Pluspunten

snelle levering, duidelijkheid op website, duidelijkheid over levering

Pluspunten

Snelle levering Service is uitstekend!

Pinbetaling had geen bereik hier en moesten we nog snel geld gaan pinnen bij de bank..

Pluspunten

Snel, juiste spullen

Pluspunten

Het pakketje is netjes verpakt en snel verstuurd. goed dus.

Pluspunten

door het kompacte model is het makkelijk mee te nemen. opladen van zowel de accu als de telfoons, ipads, gaat lekker snel. zoals altijd snelle levering. er ontbrak iets bij mijn bestelling masr zonder problemen de vilgende dag in huis.

toch een net stekker er bij laten leveren.

Pluspunten

Prijs is oke Snelle levering Overzichtelijke website Duidelijke communicatie na bestelling Sms service mogelijk

Zoekfunctie op website mis ik zodat je zelf kan filteren bv. Op prijs, etc.