Pluspunten

snelle levering,zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld, en dat vind ik heel belangrijk

NvT

Pluspunten

Voorraad alert wanneer een product weer op voorraad is, eenvoudig bestelling te plaatsen zonder aanmaken van een account en toch volledig op de hoogte gehouden worden van het bestelproces en snel en goed geleverd!

Vandaag besteld/morgen geleverd gaat blijkbaar niet op... Dat is niet het probleem van CoolBlue, maar van Post.nl...

Pluspunten

- Supersnelle levering, volgende dag indien op voorraad. - Enorm productassortiment. - Bijna alles altijd op voorraad.

- Product accesoires niet altijd volledig, soms staan ze niet bij een bepaald product vermeldt terwijl ze wel werken op dat product, bijvoorbeeld universele producten. - Navigatie soms niet makkelijk. - Productenlijst sortering niet altijd even handig, bijvoorbeeld sorteren op prijs/ beoordeling. - Door al die shops zie je door de bomen het bos niet meer, je wordt soms van hot naar her gestuurd. Een 9,5 omdat de snelle levering en goede service hoger ligt in mijn mening dan de technische aspecten van de webshop.

Pluspunten

Alles! De site, de benadering per mail, het op de hoogte worden gehouden van de levering, de levering zelf en het product.

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

razendsnelle afhandeling en perfecte bezorging,prima

Pluspunten

Die Coolblue jongens en meisjes hebben het echt top voor elkaar. Dit is zoals het op internet moet zijn. - snelle en perfecte sms/mail/bericht over de bestelling - inderdaad volgende dag geleverd - perfect verpakt - goede after service

Pluspunten

Snel, bijna alles op voorraad, prima klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering Prijs goed Kwaliteit super

Pluspunten

Snel Duidelijke communicatie over de verzendstatus Goed ingepakt

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijk aanbod

Het advies in de winkels zelf mag wel wat beter en enthousiaster. Maar is natuurlijk een web shop. Uiteindelijk toch gekocht :D

Pluspunten

Snel, gratis levering ook 's-avonds

Pluspunten

Goed snel en een goede prijs verhouding

Pluspunten

zeer goed en snel s'morgens bestellen s"avonds thuis groetjes RUDIE WISSINK Hengelo

Pluspunten

Het door mij gewenste product was gemakkelijk te vinden en de bestelling en betaling snel te regelen. PDAshop gebruikt een erg klantvriendelijk systeem ga zo door.

Pluspunten

Goede informatie Veel keus Snelle levering En altijd een vrolijk blauw doosje! :)

Relevante informatie (bijv. dat de telefoon niet in een houder past in combinatie met een hoesje) vond ik enkel in de recensie van een andere klant.

Pluspunten

Correcte levering voor een goede prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je voortgang van je bestelling

Pluspunten

Veel duidelijke en grappige communicatie

Pluspunten

Service, communicatie

Pluspunten

Goede producten, duidelijke bestelwijze

ONderverdeling naar alle categoriën vind ik persoonlijk wat onhandig.. zou liever alles direct bestellen op coolblue

Pluspunten

supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, goed begeleid tot en met de aflevering.

Productinformatie kon beter. Griffin case voor iPhone 5S ondersteunt touch id niet. Gelukkig wist ik dit al.