Pluspunten

Snel en duidelijk bestellen en zoals aangegeven, de volgende dag bezorgd.

Wel de goedkoopste, maar in België is hetzelfde artikel nog 50 euro goedkoper. Beetje jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

POST bezorgt niet conform afspraak

Iets betere prijzen

Pluspunten

Snelle afhandeling top hoe het bezorgd word

Pluspunten

Snelle levering, goede details bij het product en het is in samenwerking met coolbleu, dus dat is altijd goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel snel, goed verpakt

Aanbrengen van screen protector wordt niet uitgelegd. Pas na aanbrengen zag ik youtube filmpje van Coolblue hierover. heb nu beide protectors verprutst en maar weggegooid. Linkje op website hoe aan te brengen is een idee.

Pluspunten

Goede email informatie

Klanten van Pre order bestellingen sneller informeren van eventuele wijzigingen in levertijd

Pluspunten

- makkelijk inloggen, ik was mijn wachtwoord weer eens vergeten maar ik kreeg 'm gelijk weer via de e-mail; - artikel was op voorraad; - levering volgende dag, precies zoals beloofd; - leuk kaartje op de doos (om uit te knippen) om je buren te bedanken voor het aannemen van het pakketje. (niet gebruikt want mijn vrouw was thuis). Maar toch leuk.

ik had drie Philips Hue lampen besteld, ik vond dat het niet goed verpakt was. Er zaten wel opblaas kussentjes in maar die zaten alleen aan de bovenkant van de doos. De doos met lampen lagen daaronder en aan de onderzijde zat geen bescherming, ook geen noppenfolie of iets dergelijks. Gelukkig doen de lampen het wel en was er niets gebroken maar als je er dan toch twee kussentjes in doet leg de doos met lampen er dan tussen en niet beide kussentjes op de doos.

Pluspunten

Correcte en snelle verzending. Heb hier verschillende dingen gekocht, en het is nooit fout gegaan. De spullen zijn ook altijd netjes en stevig verpakt. Eén keer een koffiemolen binnen gekregen die na twee dagen kapot was; dit werd meteen opgelost.

Ik kan op dit moment geen negatieve dingen bedenken, of iets dat verbeterd zou kunnen worden. Misschien is de prijs iets hoger dan in andere webwinkels, maar als dat nodig is om dit niveau van service te behouden vind ik dat geen probleem.

Pluspunten

Geweldige service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website met relevante informatie; goede prijzen voor apparaten.

de prijzen voor accessoires / kleine onderdelen zijn niet altijd concurrerend

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk door de brievenbus

Pluspunten

snel in huis

Pluspunten

Duidelijk overzicht van het assortiment. Niet altijd een concurrent op prijsgebied maar zeker op service. Vandaar ik standaard bij Cool Blue koop.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel netjes verpakt en een goed produkt

Pluspunten

Supersnelle levering. Alles goed verpakt. Goede retour service. En ze doen dus echt niet moeilijk

Misschien meer ondersteuning bij reparatie

Betalen met iDeal zou fijn zijn. (Of ik heb het over het hoofd gezien misschien?) Dan wordt het product daadwerkelijk de volgende dag bezorgd. Ook als je in het weekend betaalt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle beantwoording email, snelle afhandeling verkoop na betaling, keurige verzending.

Foutje tijdens betaling, op mail niet adequaat gereageerd. Duidelijk vermeld dat ik mn kortingscode wilde verzilveren, niet meegenomen in herstellen betaalmogelijkheid, code is ook niet in te vullen tijdens transactie. Verzoek om geldigheid code te verlengen niet afdoende gereageerd.

Pluspunten

Super, maar dan ook supersnel