Pluspunten

snelle levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

Uitstekende service!

Géén!

Pluspunten

Uitstekende service!

Géén!

Pluspunten

Snelle en goede service. Goed contact met de medewerkers en alles snel en makkelijk thuis gedaan.

Pluspunten

Snelle levering (ook op zondag), duidelijke website

nvt

Pluspunten

Snelle levering Goede service Uitstekende verpakking

Pluspunten

-klantenservice is vriendelijk en altijd goed te bereiken. -Coolblue is duidelijk, ze lichten je goed in. -Goede service. -Je komt niet voor onverwachte verassingen te staan.

-Te veel spam via de mail af en toe.

Pluspunten

Om 21.30 besteld, volgende morgen ontvangen.

Pluspunten

Goedkoopste van alle winkels en websites. Snelle en perfecte levering. Geweldig.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatei

Pluspunten

Snelle levering goede service

Pluspunten

CoolBlue heeft ons nog nooit teleurgesteld. Heldere website, duidelijke communicatie, klantgericht en komt alle afspraken na. Wij zijn fan! Ook bij het bestellen van een nieuwe smartphone, werden we goed geïnformeerd via de website doordat je een goede vergelijking tussen de verschillende toestellen kunt maken. Levering als altijd zeer accuraat.

Niets. Of ja misschien toch: kunnen jullie aub het productgamma nog verder uitbreiden?

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Snelle levering.cc betalen gratis

Pluspunten

goede service en snelle levering. Ook veel duidelijkheid over de voordelen en nadelen van het product.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering

Bij de bestelling van de telefoon krijg je de opties om accessoires te bestellen, heel handig, maar jammer dat het verkeerde type hoesje in de lijst staat.

Pluspunten

Fijn product, goede prijs

Pluspunten

Duidelijke comunicatie en snel en goed geregeld!!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik werd benaderd door coolblue om mijn telefoon abbonement te verlengen. Aan de service medewerker, gaf ik meerdere malen aan over een maand pas te kunnen verlengen. Volgens de medewerker kon verlenging gewoon doorgaan, ben ermee ingestemd. Telefoon uitgekozen en abonnement verlengt. In de avond kwam er een mail van de provider dat de verlenging afgekeurd is. Al ik dan naar de afdeling service terug bel, en het word afgedaan als een "foutje kan gebeuren", vind ik dat erg slordig. Van jullie kant hadden jullie meer kunnen doen, excuus had minimaal gepast geweest. Verder vind ik dat jullie je er in deze erg gemakkelijk van af maken. Ben namelijk benieuwd waar zit het hiaat, in jullie systeem of dat van de provider?

Pluspunten

Altijd klantvriendelijk Goede klantenservice zowel telefonisch als in de shop adequaat en snel

Geen idee

Pluspunten

Perfect geregeld niks op aan te merken

Pluspunten

Snelle levering en precies zoals beschreven

Pluspunten

Kundig personeel die graag me't de klant meedenkt. Groot assortiment.