Pluspunten

Service snelheid kennis

Doorgaan zo

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede uitleg in de winkel

Pluspunten

- Snelle levering - Gratis verzonden - Duidelijkheid over de verzending - Duidelijke recensies - Veel productinformatie - Veel keuze in het assortiment

- Geen

Pluspunten

De belofte voor 23:00 volgende dag binnen klopt als een bus.

Had voor de Samsung s7 schermfolie besteld blijkt dat het product te smal is voor het scherm.

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

Pluspunten

Netjes verpakt, heb nu veel plezier van me telefoon!

Pluspunten

Super snelle levering!

Ga gewoon zo door!

Pluspunten

Een heel goed bedrijf als er iets niet goed is of werkt word zonder problemen gemaakt of omgewisseld

Eigenlijk geen

Pluspunten

Goede dienst verlening en service.

Nog geen.

Pluspunten

Duidelijk,op tijd, goede informatie

Pluspunten

snelle en goede service 7 dagen per week kunnen bestellen en de volgende dag leveren van producten.

Video review kunnen beter: Soms te weinig inhoud

Pluspunten

Super snelle levering van mijn nieuwe mobiel. De verlenging van mijn abonnement was simpel geregeld.

Pluspunten

Snelle levering; vriendelijke en snelle afhandeling van vragen of opmerkingen via de mail.Zeer tevreden!

Pluspunten

Heldere uitleg, geode marktconforme prijzen en zichtbare voorraad. levering van de producten naar eigen wens en betalingsmogelijkheden

Betrouwbare levertijden als het product niet op voorraad is.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website. Goede prijs voor de producten. Goede service in de winkel: de AV-receiver was niet aanwezig, maar de bestelling en betaling werden meteen in orde gemaakt. Snelle levering: in de winkel werd verteld wanneer het product geleverd zou worden en dit klopte precies.

Helaas geen AV-receivers op voorraad in de winkel (in Eindhoven), zodat je deze kan bekijken en beluisteren.

Pluspunten

Snelle levering, goede woordgrappen, juiste product en geen verzendkosten. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

Snel, vriendelijk, accuraat, gratis verzending, extreem aardig personeel. zeer klein levertijd-vak.

pietepeuterige tip: aangeven of je voor de zending thuis moet blijven, of dat de zending in de brievenbus wordt geschoven.

Pluspunten

Mobiel besteld s'avonds, en zoals aangegeven volgende dag netjes in huis, super bedrijf, verder niks op aan te merken.

Pluspunten

-goede persoonlijke service -snelle reactie helpdesk -goede samenspraak over levertijden -goede prijs -snelle levertijd

-zat een fout in de rekening. wel snel opgelost!

Pluspunten

Snelle levering, goed geïnformeerd over het proces

Pluspunten

Goede prijs, zeer snelle levering, zeer ruim assortiment.

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk

Pluspunten

Snel geleverd en je kon volgen hoever het pakketje was. een scherpe prijs en onwijs fijn dat je niet perse een account hoef aan te maken als je een pakketje wilt bestellen. Daarbij vond ik het een goede service dat het gratis verzonden werd. En zelfs al zou ik het willen routeren dan kan dat gratis (al maak ik daar in dit geval geen gebruik van.

Pluspunten

goed assortiment, snelle levering die te volgen is door track en trace