Pluspunten

No nonsense bedrijf, wat ze beloven doen ze

Pluspunten

Fast and efficient

Prices

Pluspunten

De bestelling, levering, het telefoongesprek met de medewerker van Coolblue, en de aflevering gingen erg soepel en snel. Zowel de medewerker en de bezorger waren erg vriendelijk en vlot. De website is zeer overzichtelijk en in dit geval ook nog eens de goedkoopste.

Pluspunten

Goede service super snel geleverd Ik ben een tevreden klant zoals altijd eigenlijk als ik via coolblue bestel

Pluspunten

Geweldige service. Alles netjes verpakt. Super snelle levering. Kwaliteits producten. Je wordt super geïnformeerd. Geen losse draadjes in de zin van ongeregeld zaken. Geweldig bedrijf voor alles van elektronica ga ik naar coolblue!! Beste aanrader tot nu toe!

Geen!

Pluspunten

Altijd weer een onberispelijke afhandeling van de bestelling.

Ik heb de indruk dat Coolblue niet tot de goedkoopste behoord, dat zou wellicht net wat scherper kunnen.

Pluspunten

Geweldig geholpen in de winkel in Utrecht. Kopje koffie en een goed advies. De volgende dag de bestelde spullen in huis.

Pluspunten

Je wordt perfect op de hoogte gehouden van het bestelproces! Een genot om bij dit bedrijf te bestellen.

Pluspunten

Overzichtelijk site, makkelijk te bestellen en wat een top bezorgservice!! Je wordt van inpakken tot moment aan de deur prima op de hoogte gehouden.

Mogelijkheid tot betalen met acceptgiro zou eventueel handig zijn. En dat er niet hoeft worden getekend voor ontvangst vonden we wel vreemd.

Pluspunten

overzichtelijke site, en mega snelle levering.

aanbod case

Pluspunten

Duidelijke site, snelle afhandeling, snelle levering, goed en onbeschadigd product. Zeer tevreden.

Met mijn ervaringen tot nu toe geen.

Pluspunten

Snelle bezorging !

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijke webshop. Goede communicatie over order en status. Komt afsrpaak na: nu bestellen, morgen in huis. Zelfs in Sinterklaas tijd! Top!

Pluspunten

Zeer snelle orderverwerking. Bellen met klantenservice omtrent nota zeer snel en vakkundig afgewerkt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is uiteindelijk geleverd

Duidelijke informatie geven. Informatievoorziening was erg slecht. Koerier AUB laten leveren op het afgesproken tijdstip. Bij annulering afspraak aub bellen, ipv dat ik er zelf acheraan moet bellen nadat het tijdslot van de afspraak was verlopen. Bij nieuw toestel en verlenging abonnement, ook een passende simkaart bijleveren. Medewerkers het juite verhaal laten vertellen. Iedere medewerker vertelde me wat anders en zelfs compleet onjuiste informatie (Nieuwe SIM kaart zou erbij zitten, maar dat was niet het geval. Mocht hiervoor een Vodafone winkel gaan bezoeken)

Pluspunten

Vaak up to date gehouden over de status van je pakketje! Heel fijn!!

Pluspunten

Snelle levering en begeleiding aankoop producy

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke en goede site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel,geduldig

Op het moment niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel goed dudelijk war je krijgt

Pluspunten

Ik heb nog nooit zo'n snelle en super goede afwikkeling meegemaakt van een gekocht product via internet . Dit ga ik delen met alle mensen di ik ken. Superrrrrrrrrrr!!!

Pluspunten

Top top top

Pluspunten

zeer nette en correcte behandeling goeden uitleg snelle afhandeling gedult met klant niet bang zijn als zij het fout doen dit ook toe te geven wat ik heel erg positief vind is de kaart per post en hand geschreven erg leuk

ik he nu tel doro 580 tweede kans maar er was geknipt in handleiding misschien iets beter na kijken

Pluspunten

goed en snel

Pluspunten

Super!!