Pluspunten

Super snelle service en een ruim assortiment. Duidelijke website en fijne webshop.

Bezorging is gratis vanaf een heel bedrag, maar als je daar 1 cent onder zit betaal je bezorgkosten. Ik ben opzoek gegaan naar het goedkoopste artikel en die is direct 5,- Idee?: Wellicht leuk om goedkope coolblue merchandise te kunnen kiezen voor een laag bedrag. Bijv een coolblue pen voor €1,-

Pluspunten

Snelle levering . Netjes op de hoogte gehouden .

Geen tips . Ga zo door

Pluspunten

Veel feedback via de mail na plaatsen van de order

Mij is niet helemaal duidelijk wat de relatie is tussen coolblue en pdashop

Pluspunten

Erg snelle reactie op e-mails wanneer er iets is. In mijn geval ging er iets mis met de confirmatie van mijn betaling. Binnen 10min was het gefixed en kreeg ik alsnog de bevestiging. De levering is erg snel en goed. Je wordt aan alle kanten geïnformeerd dat je pakketje onderweg is. Het aanbod is ook erg breed.

Prijzen zijn niet altijd het laagst vergeleken met andere (web)shops. Maar het is en blijft een gevecht tussen de grote namen. De een heeft dit goedkoper, de ander dat.

Pluspunten

Goede en snelle service. Goed overzichtelijk. Goede aanduiding prijs kwaliteit verschil

Duidelijke aanduiding of pakket in de brievenbus past of dat je thuis moet blijven om het pakket aan te nemen.

Pluspunten

de product die ik besteld had kwam de volgende dag netjes in 'n heel grappig doosje. die ook heel leuk was voor kindjes die er zelf 'n winkeltje van konden maken. ik vond er niks mis mee ga vooral zo door

zijn er niet.

Pluspunten

Snelle levering, factuur per mail

Mogelijkheid verzending in cado verpakking te sturen

Pluspunten

Duidelijke site Zeer snelle levering Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Pluspunten

goede verkopers

kille locatie

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website,up to date over levering.

Pluspunten

Snel geregeld, duidelijke site, snel geleverd, leuke grappige dingetjes tussendoor (zoals wacht cursus etc)

Niks, helemaal goed! Goed ook dat jullie kortingscodes uitzetten want kreeg deze binnen €10 korting en heb direct iets gekocht. Altijd lekker 10,- korting en had dit product (powerbank) echt overal kunnen kopen. Was blijkbaar toch de trigger.

Pluspunten

Super service, groot aanbod.

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Pluspunten

Zeer heldere communicatie, je weet waar je aan toe bent en de service straalt er van af. Positief bedrijf dat je een glimlacht bezorgd.

Pluspunten

het is heel erg fijn dat het ook geregeld wordt dat het bestelde artikel op zondag geleverd wordt. Zterdagavond besteld en zondagmiddag al in huis is een knap stukje service. Als deze mogelijkheid er niet was gweest dan had ik mooi gezeten want ik kon nergens anders meer terecht.Dus coolblue heft er weer een maatje bij.:) grt, Fred

Pluspunten

Snelle survice heel positief over het bedrijf

Pluspunten

Zo ontzettend makkelijk allemaal Snelle verzending Leuke dozen Overzichtelijk en breed assortiment

Misschien iets verder in gaan op het product in de beschrijving. Ik moest zelf erg veel research doen om erachter te komen of het product deugde. Misschien in de vorm van linkjes naar sites en review video's.

Pluspunten

Snelle levering. Veilige verpakking.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en goede begeleiding.

Pluspunten

Zelfs op Zondag heel de dag bereikbaar en alles klopt gewoon op de website en de beloftes die gedaan worden.

Avond bezorging kost ineen € 10,- meer. Dat is best veel in verhouding tot het bedrag dat ik moet betalen. Verder zou het dan mooi zijn als deze € 10,- bezorger dan ook mijn sim kaart zou kunnen bijsnijden naar nano-sim formaat. Nu moest ik een dag wachten omdat ik naar een telefoon winkel moest om e.e.a. bij te laten snijden.

Pluspunten

Snelle levering,communicatie en je word goed op de hoogte gehouden!

Geen verbeter punten

Pluspunten

Humor, klantvriendelijk, leuke filmpjes op de site hahah

Ik kreeg mijn pakketje niet en jullie prachtige wachttherapie hielp mij dus niet. Twee uur afgewassen om dichtbij de deur te zijn (deurbel doet het niet) en dan een mail krijgen dat de bezorging is mislukt :( ik had dus geen pakketje in mijn gerimpelde afwashanden gekregen helaas

Pluspunten

Alles ging prima, vooral transparantie van het proces. Vanaf bestelling tot het afleveren van bezorging, alles werd stap voor stap gedeeld. Erg fijn.

Pluspunten

snelle levering ruime keuze gebruiksvriendelijke site zelfs levering op zondag !

momenteel geen

Pluspunten

Snelle levering, goede reviews.